Van e olyan vagy hasonló szak orvosin vagy rendészetin, ahol bűnügyi technikus és labor analitikust képeznek?
Figyelt kérdés
pontosan nem tudom hogy van e éppen ilyen, de hasonló dolog is jó lenne2016. jan. 31. 12:52
1/3 Hardy Weinberg válasza:
Bűnügyi technikus egy emeltszintű szakképesítés ( [link] ), csak érettségi és egy rendőr tiszthelyettesi szakképesítés ( [link] ) kell a megszerzéséhez.
Az orvosok nem bűnügyi helyszíneléssel foglalkoznak, még az igazságügyi orvosszakértők sem. Ahogy a labordiagnosztikai asszisztensek (vagy analítikusok sem). Persze ez utóbbiakból is vannak, akiknek a munkakörük kapcsolódik az igazságügyhöz.
2/3 anonim válasza:
Debreceni egyetem ÁOK Orvosdiagnosztikai analitikus azon belül patológiai analitikusra van lehetőség specializálódni . Ahogy nekem meséltek róla részben olyan. Én is oda készülök :-)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi!
2016. dec. 13. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!