Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz dolog egy párkapcsolatban...

Gáz dolog egy párkapcsolatban lévő nőnek férfi színészért rajongania?

Figyelt kérdés

Van egy kedvenc színészem, akiért nagyon rajongok. Nem úgy kell elképzelni, hogy elmebeteg módon sikítozok, ha meglátom egy filmben, meg kívülről fújom a magánéletét, meg a fotóival van kiragasztva a szobám fala, ilyeneket nem csinálok, soha nem is csináltam és nem is tudom, mi a jó bennük. Én csak egyszerűen szeretem, ahogy játszik, láttam az összes filmjét, többet meg is vettem DVD-n, és megnéztem már színházban is több fellépését. Persze jól is néz ki, de hát istenem, a világon elég sok olyan ember van, aki jól néz ki, ettől még nem vagyok belé szerelmes. A barátom viszont féltékeny rá. Múltkor azon akadt ki, hogy ennek a bizonyos színésznek a fotója a háttérképem a mobilomon a kedvenc sorozatomból. Nem értem, ez mitől lenne rosszabb, mint az, hogy neki meg Marveles háttérképe van, amin szerepel lány is, de én azt sose szóltam meg. Meg a másik, hogy sokat beszélek azokról a filmekről, amikben játszik, meg a barátnőimmel gyakran küldözgetünk róla egymásnak fotókat meg cikkeket, amiket a neten találunk, és a barátomat ez zavarja.

Nem kisgyerekek vagyunk már, a barátom 24 éves, én meg 26. Szerintetek igaza van?

2017. jan. 1. 18:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Jaj,de nem vagy egyszerű,és nem tudod mi a lényege ennek az egésznek...
2017. jan. 3. 21:50
 12/22 anonim ***** válasza:

Jaja, csak mellébeszélsz. A lényeg az, hogy ha annyira a pasid iránt lennél oda, akkor ő lenne ott a háttérképen, nem idegen pasik által megformált fiktív karakterek. Vagyis olyan dolgokért rajongsz, amit más férfiak nyújtanak és nem a pasid, ennyi.

Lehet kedvenc karaktered és színészed, csak ne éreztesd a pasiddal, hogy ezekben olyan van, ami a pasidban nincs. És akármit dumálsz össze-vissza, a pasid akkor is ezt érzi, ha felfogod, ha nem.

2017. jan. 3. 22:05
 13/22 A kérdező kommentje:

Márpedig mindenkiben van valami olyan, ami senki másban nincs. A barátomban is.

És ha pl. egy virágról tennék ki háttérképet, akkor azért támadnátok, hogy egy virág jobban tetszik nekem, mint a barátom? Mert kb. ugyanakkora eséllyel csalnám meg egy virággal, mint azzal a színésszel. Vagy mi a helyzet pl. egy rajzolt karakterrel? Vagy egy könyvszereplővel, aki csak írásban létezik, szóval még háttérképnek sem tudom kitenni? Egyáltalán nem arról van szó, hogy bárkit/bármit jobban szeretek vagy jobban vágyok rá, mint a barátomra. Sem ismeretlen színészekre, sem kitalált karakterekre nem tekintettem úgy soha, mint olyan emberekre, akikkel össze lehet jönni, ezekért egyszerűen csak rajongok. A rajongás egész más dolog, mint a szerelem, ezt kellene nektek megértenetek. Nyilván ha megelégednék annyival, hogy rajongok mindenféle dolgokért vagy emberekért, akkor nem lennék párkapcsolatban, de egy párkapcsolat egészen másról szól, és nekem arra is szükségem van. Viszont ez nem azt jelenti, hogy nem fogok filmeket nézni, olvasni és szereplőket meg színészeket szeretni, csak mert barátom van.

2017. jan. 4. 00:33
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Én 2 szer írtam választ.

Szóval az van,hogy szépen ott fog hagyni a pasid,meglátod.

Én is elhagynálak,az tuti.

Meglátod,így lesz,és akkor mehetsz a színészedhez...

Primitív felfogású,nyers,buta nő vagy,tényleg ne haragudj.

2017. jan. 5. 20:42
 15/22 anonim ***** válasza:

Jó, hát figyelj, végül is igazad van abban, amit utoljára írtál, viszont nekem akkor is csak önvigasztalásnak és önigazolásnak tűnik az egész, és nem a problémát akarod megoldani a barátoddal, csak magadat mentegeted.

A barátod ugyanis tény, hogy féltékeny erre a színészre (ezt te magad írtad le). Namost, innentől kezdve akármilyen szépen írod le, hogy ez a színész csak fikció, és neked szükséged van igazi barátra stb., és mi itt hiába értjük vagy nem értjük meg, és adunk igazat vagy nem - ettől a barátod féltékeny a karakterre... Ennek pedig valamilyen oka van.

Egyfelől, neked igazad van abban, hogy attól, hogy van barátod, miért ne lehetne kedvenc férfi színészed. Másfelől viszont abban nincs igazad, hogy a barátod féltékenykedik, és ahelyett, hogy te ezzel foglalkozzál, csak a magad igazát bizonygatod ahelyett, hogy tiszteletben tartanád, hogy őt zavarja, hogy egy másik pasi a háttérképed... Illetve a barátnőddel egy másik pasi mondatait idézgeted és cikkeket küldözgettek róla... Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de ez egy pasi számára tényleg zavaró.

Szóval, ha végképp nem akarsz a pasid kedvében járni, és kicsit hanyagolni a színészt a béke érdekében, akkor szakíts vele, és keress valakit, aki lazább nála, és akinek elnézed, hogy a kedvenc színésznői pucér posztereire recskázik, mert miért ne, hiszen az is csak egy fikció, és az ilyen pasiknak is kell a hús-vér kapcsolat... ugyebár.

2017. jan. 5. 21:03
 16/22 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy a barátommal nem foglalkozom? Itt feltettem egy kérdést, és az arra érkezett válaszokra reagáltam, de ettől még nem ebből az egy témából áll az egész párkapcsolatom.

Az meg egyáltalán nem zavarna, ha a barátom más lány képére önkielégítene, legfeljebb meglepődnék rajta, mivel ismerem a szexuális igényeit, de zavarni nem zavarna. De a szexuális életünk már egyáltalán nem tartozik a kérdéshez.

2017. jan. 6. 10:39
 17/22 anonim ***** válasza:
Szakíts vele. Jót tennél neki ezzel. Nem akarom megmagyarázni, hogy miért, de mindketten jól járnátok vele...
2017. jan. 6. 12:02
 18/22 anonim ***** válasza:

Amúgy előbb-utóbb ő fog szakítani veled, hidd el. Csak az sokkal hosszabb és nyűgösebb folyamat lesz.

Egyébként már, amikor a kérdés alatti leírást olvastam, tökéletesen láttam, hogy milyen típusú lány vagy, és hogy gondolkodsz. Nagyon jól ismerem az ilyet. Azért is provokáltalak ezzel a "pasid más lányra recskázik" dologgal, mert nagyon jól tudtam, hogy előbb-utóbb leírod, hogy téged ez nem zavar. :D

Szóval tudom, hogy téged ez nem zavar, viszont ha ezt a pasid tudná rólad, azzal is csak fájdalmat okoznál neki. Ugyanis minden normális párkapcsolatban bántó az egy pasi számára, ha a lány úgy van vele, hogy a pasija nyugodtan recskázzon más lányokra.

A lényeg, hogy ti ketten teljesen mást gondoltok a párkapcsolatról, ezért jobb, ha nem is erőltetitek együtt.

2017. jan. 6. 12:08
 19/22 A kérdező kommentje:
A mi kapcsolatunk nem egészen olyan, mint az átlagos modern párkapcsolat, ezt most nem részletezném, mert nem tartozik a kérdéshez, de nagyon tévedsz, ha azt gondolod, hogy teljesen mást gondolunk a párkapcsolatról és hogy emiatt ott fog engem hagyni.
2017. jan. 6. 14:03
 20/22 A kérdező kommentje:
Igazából annyira bírom, hogy egyetlen kérdés alapján (még csak nem is kettő kérdés, hogy legalább mindkettőnk oldaláról látnátok a dolgot) így véleményt tudtok alkotni két idegen ember teljes magánéletéről, világnézetéről és párkapcsolatáról.
2017. jan. 6. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!