Miért pózolnak olyan sokan az emberek egyenruhában facen?
Figyelt kérdés
Engem eléggé irritál az ilyen. Szerintem fontos az alázat, hogy az emberekben ne keltsünk olyan érzést hogy hálával tartoznak. Hiszen nem erről szól a segítségnyújtás a köszönömöt nem szabad kiharcolni. Ráadásul az a legjobb, amikor még el sem végezte a szakot, de már foni a nyakában meg piros vagy fehérpóló és várja az elismeréseket. Én nem tudom mire jó ez, ha a főorvos nem pózol, pedig neki lenne mire akkor miért kell más embereknek még a profil sőt borítókép is.2017. jan. 1. 06:49
1/6 anonim válasza:
Szerintem teljesen normalis, hogy buszkek a szakmajukra.
2/6 anonim válasza:
Mert megteheti.
Sokkal szánalmasabb mikor valaki másokkal foglalkozik.
3/6 anonim válasza:
Aki elismert annak nincs szuksege az igy szerzett elismeresre, hogy fotozza magat ... aki meg nem elismert ugy gondolhatja, hogy igy az lesz ... nekem is vannak kollegak akik pld a ceges holmiaikban fotozkodnak, hogy jol lehessen latni a loglt stb sztem kicsit szegyen no de ez van
4/6 anonim válasza:
"kem is vannak kollegak akik pld a ceges holmiaikban fotozkodnak, hogy jol lehessen latni a loglt stb sztem kicsit szegyen no de ez van"
Ebben mi a szégyen, hogy büszkén viseli?
A cégnek is csak jó reklám, mert ezek szerint jó hely. Csak azt nem tudom, te mit keresel ott ennyi ésszel.
5/6 anonim válasza:
A testvérem olyan cégnél dolgozik, ahol kifejezetten kérik, hogy ha fényképeznek, részletesen írják le a viselt termékek nevét.
6/6 anonim válasza:
Alsóbb társadalmi rétegekben dicsőségnek számít beállni csahos kutyának az aktuális hatalom mögé. Aztán lehet menni az út mellé traffizni, meg a ligethez megruházni azokat a polgárokat akik a tiszta levegőért és élhetőbb környezetért küzdenek. Jaa és ha elfajul egy tüntetés és esetleg veszély fenyegeti a milliárdokat eltulajdonító haramiákat a parlamentben, akkor is ezek az egyenruhás majmok fognak a nép ellen vonulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!