Ez csak fiúk hlyesége? Pisilni zuhanyzás közben? 😕
Figyelt kérdés
Vagy a lányok is szoktak zuhanyzás közben?2016. dec. 22. 23:55
1/14 anonim válasza:
Én lány vagyok és szoktam. Nem tudom miért, de jó érzés.
3/14 anonim válasza:
Én pl a múltkor a szaunában pisiltem magam alá, tök jó érzés. De volt már olyan is, hogy az öltözőben.
4/14 anonim válasza:
Mármint az öltözőben a padlóra, ott nem magam alá persze xd
5/14 A kérdező kommentje:
Első válaszban èrzek egykis szarkazmust😂
De köszönöm a válaszokat
Nekem konkrètan mindegy mikor voltam mosdón
Zuhanyzás közben bármikor rám jön
2016. dec. 23. 00:08
6/14 anonim válasza:
A melegvíznek van ilyen lazító hatása, dehát tudod a lányok fingani sem szoktak 😉
7/14 anonim válasza:
Tényleg szoktak. Sok embernél van ilyen inger a víztől.
#3-4: Azt hogy? :D
8/14 anonim válasza:
Mik ki nem derülnek... Én nő vagyok és soha nem pisilek zuhanyzás közben s nem hinném, hogy ez megváltozna akár attól, hogy átoperálnak férfivá (kromoszómaszinten pedig semmit se tudnék tenni :D)... Fejben nekem nem OK, illetve tök felesleges, de nem sokkol, ha valaki más teszi.
9/14 anonim válasza:
Nyugodtan pisiljetek zuhanyzás közben, így megelőzitek a lábgombát :)
10/14 anonim válasza:
én mindig pisilek zuhanyzás közben, utána ki is szoktam verni a farkamat, szerintem a lányok is, volt olyan barátnőm aki úgyanúgy pisilt zuhanyzás közben mint én, nem zavart, felizgatnak a pisis dolgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!