Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kínos fürdés/zuhanyzás másik...

Kínos fürdés/zuhanyzás másik helyen, pl: egyik országos cimborámnál?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra konkrétan, történt az eset, hogy egy spontán orbitális buli után meg kellett, hogy kérjem egyik legjobb barátomat, aludhatnék e nála; mert az nekem jó (buszoznom kellett volna).

Nagyon jó fej a srác, így persze belement. Na de mikor hazaértünk, nekem fürdeni kellett (persze nem volt nálam semmi hozzávaló). Ez a király csávó adott mindent, aztán magamévá tettem a fürdőjét. Igen ám, de dolgom végeztén konstatáltam az esetet, hogy kb több víz volt körbe a helységbe mint kb magában a zuhanyzóban. Nem győztem felmosni a csapadékot..

Rövidre zárom a dolgot, igazából csak az érdekelne, hogy mással is történt már meg hasonló eset, hogy egy jó szívű barátjával így kitoljon és ez jó fej srác rájöjjön, hogy még normálisan fürdeni se tudok..? :DDDDDDD

(persze ettől csak durvább sztorik jöhetnek!)

2013. szept. 6. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, de mindig így jártam. :D Nem tudok pacsálás nélkül máshol zuhanyozni egyszerűen. Szerintem ez nem ciki, hacsak nem nyit be az illető, miközben kínlódva mosom fel a csapadékot. Ilyenkor az a ciki, amikor nincs bent felmosó, hanem meg kell oldani olyan dolgokkal, mint kéztörlő. :D Szerintem ez nem kitolás, ez csak egy kis víz, ráadásul ha eltüntetjük a nyomokat, nem származik belőle országos pletyka. :)
2013. szept. 6. 11:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a barátnőmmel történt kínos eset. Igazából ő a fürdésig már el sem jutott, olyan részeg volt. Nem akartam buli után egyedül hazaengedni, főleg nem részegen, úgyhogy felvittem magamhoz, aludjon ott. Megmutattam neki, hol van a fürdőszoba, hogyha akarja használni, de az lett csak a vége, hogy csak összehányta az egész fürdőszobát meg saját magát is, aztán kidőlt. Én lerángattam róla a ruháit, aztán bevonszoltam a hálószobába és lefektettem aludni az ágyamba. Miközben ő nyugisan aludt, kézzel mostam ki az összes ruháját meg takarítottam fel a földet. Ráadásul utána aludni sem tudtam, mert nem volt hol, hiszen elfoglalta az ágyamat. Reggelig virrasztottam, amíg végre felébredt. Utána legalább egy órán át kért bocsánatot, szóval gondolom, ciki volt neki a helyzet.

25/N

2013. szept. 6. 11:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Uhha, ez is elég kemény sztori.

Te viszont akkor hősiesen helyt álltál gondoskodó barátnői posztban! :]

2013. szept. 6. 11:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát igen, ilyen nekünk is volt, hogy buliban egy srác már annyira nem volt magánál és annyira okádott, hogy végül kénytelek voltunk berakni a fürdőkádba, hogy több dolgot ne tudjon tönkretenni.

Reggelre persze a lefolyó is eldugult...

Viszont úgy tűnt, hogy neki kicsit sem volt ez ciki, mert amikor legközelebb mentünk egy kimondottan zártkörű buliba és az egyetlen közös ismerősnek szóltunk, hogy ne hívja (nem is hívta), a srác valahogy mégis megjelent...

2013. szept. 6. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:

No én egyáltalán nem vagyok a kifröcskölős típus, mivel nálunk itthon is szűkös a hely, és megtanultam úgy zuhanyozni, hogy ne folyjon szanaszét a víz...

Ami ciki volt egy barátnál történt zuhanyzáskor az az, hogy rengeteg ideig voltam a fürdőszobában! Nem tudom mit gondoltak, hogy mit csinálok bent, én meg nem kezdtem magyarázkodni, úgyhogy még most is ki tudja mire gondolhatnak. :-)

Aznap egy kisebb társasággal túráztunk, egész nap meg sem álltunk. Estére az egyik társunk családjánál szálltunk meg. 1-2 ruhadarabomat kimostam kézzel ahogy tudtam, mert nagyon mocskos volt, már ez volt némi idő...

Utána meg egyszerűen olyan álmosság jött rám, hogy fogmosás és zuhanyzás közben is majd elaludtam. Küzdöttem az elalvás ellen, és gyök kettővel tudtam csak működni. Ennyi volt, nem több. :)

2013. szept. 6. 12:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is voltak már barátok, és tudtam, hogy pancs lesz. Ezért mondtam is előre, hogy lehetőleg merre forduljanak, stb.

A szőnyeget fel is szedtem, helyette felmosó rongyokat raktam le.

Hát még annál is nagyobb pancsot csináltak, mint amit képzeltem előtte. :-)

2013. szept. 6. 12:16
 7/7 anonim ***** válasza:
4%
Micsoda elképesztő problémáid vannak. Ezt a kérdést aztán érdemes volt kiírni
2013. szept. 6. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!