Szerencsére van. Egyszer megnéztem 20 éve vagy mikor, elég is volt. Nem tudom mit lehet azon nézni mindig. Én többet se nézem meg.
2016. dec. 21. 07:42
13/22 anonim válasza:
Mind a 3 részt megnéztem 1-1 alkalommal. Hittem azt, hogy az elsőhöz viszonyítva egy kicsit javul benne az értelmi színvonal.
Fogalmam sincs, hogyan lehet rajtuk ezerszer röhögni! ???
2016. dec. 21. 07:47
14/22 anonim válasza:
Miköze Kevinnek a TV-hez? Nekem nincs tv-m, de akkor sincs karácsony Kevin nélkül. Lehet filózni vajon milyen platformokon lehet még filmeket nézni... :D
2016. dec. 21. 15:01
15/22 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy másik csatornán nem találunk megfelelő műsort, hanem arról, hogy létezik egy magyar nyelvű csatorna, amelyiknek semmi fantáziája, ötlete, hogy karácsonykor mit is sugározzon. Mint egy felakadt bakelit-lemez, még a reklámja is olyan régi, hogy az már szinte fáj: "Nincs karácsony..." borzalom.
2016. dec. 21. 17:05
16/22 anonim válasza:
Nekem ilyenkor olyan érzésem van, mintha még mindig élne a szocializmus a TV-ben, mert minden karácsonykor ugyanazt a filmet adják, mintha tilos lenne más karácsonyi filmeket sugározni...
2016. dec. 21. 17:19
17/22 anonim válasza:
Nekünk magyaroknak semmi se jó karácsonykor. Tavaly ment a panaszkodás ezerrel, hogy nem adják le. Most meg azon, hogy vetíteni fogják, és ez már uncsi.
2016. dec. 21. 22:30
18/22 anonim válasza:
Nem kötelező nézni és bevallom már én sem tudok olyan őszintén nevetni rajta, de valahogy tényleg hozzátartozik a karácsonyhoz, mint a karácsonyi zenék hallgatása és a fahéjas-alma. Nem ülünk meredten a tv előtt ha megy, de jó kis háttér program. :) Akit zavar az pedig ne kapcsolja be. :)
2016. dec. 21. 22:44
19/22 anonim válasza:
Eszem ágában sincs odakapcsolni karácsonykor, hiába is reklámoz közel éjféli kezdéssel egyéb más műsorokat. Tőlem még akkor is nyomathatja a Kevint.
De akkor egyéb szürke hétköznapokon se törje magát a nézettségi szint és hasonló elismerésekért. Maradjon magának, tűzzön műsorra olyasmiket, ami a mélyen tisztelt főszerkesztő kedvence, stb. stb. ha egyáltalán nem érdekli, hogy a nézők már valami újat szeretnének.
Persze, legyen Kevin az ifjúságnak, délelőtt, vagy kora délután, de ne az esti fő műsoridőben!!!
2016. dec. 22. 07:55
20/22 anonim válasza:
"Maradjon magának, tűzzön műsorra olyasmiket, ami a mélyen tisztelt főszerkesztő kedvence, stb. stb. ha egyáltalán nem érdekli, hogy a nézők már valami újat szeretnének. "
A nézők nem szeretnének újat, ez kiderült mikor aláírás gyűjtésbe kezdtek, mert a szerkesztő le akarta venni műsorról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!