Mi történne ha karácsony előtt lennék öngyilkos?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom azt a lelki terrort amit itthon kapok, egyszerűen nincs kedvem élni, én legszívesebben csak meg szeretnék halni.2016. dec. 17. 12:17
2/24 A kérdező kommentje:
Azt tudom, de úgy azokkal gondoltam akik a környezetemben élnek.
2016. dec. 17. 12:20
3/24 anonim válasza:
Ha amiatt lennél öngyilkos,mert bántanak otthon,akkor valószínűleg ez a tetted sem hatná meg őket különösebben. Konklúzió:Ne legyél öngyilkos.
5/24 Szimeon válasza:
Ne is gondolj ilyenre! Folglald el magad valamivel. Vagy hívj fel egy segélyvonalat. Vagy valami. Az élet rövid, felesleges kurtítani akarattal.
6/24 A kérdező kommentje:
# 4
Tiéd lehet.
Igen, bántanak itthon, lelkileg terrorizálnak, szinte egész hónapban. Nincs egy nyugodt hetem amikor ne bántanának, és ne sírnék. Romokban vagyok, utálom a karácsonyt, semmi örömöm nincs.
2016. dec. 17. 12:24
8/24 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy előbb-utóbb elkerülsz otthonról, s megszabadulsz mindettől.
9/24 A kérdező kommentje:
mi miben nyilvánul meg?
2016. dec. 17. 12:37
10/24 anonim válasza:
"bántanak itthon, lelkileg terrorizálnak"
"Nincs egy nyugodt hetem amikor ne bántanának, és ne sírnék"
Ez miben nyilvánul meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!