Mivel üssem ki magam? Ha csak át akarom aludni a karácsonyt mert ha nem alszom majd akkor kinyírom magam.
Sportolj, végezz fizikai munkát előtte való napokon és ne aludj éjszaka, ezek után ha egyszer lefekszel nem kelsz fel három napig az tuti:D
De mi a baj? Akarsz róla beszélni?
Össze kell szedni hasonló embereket erre az időre és el kell menni velük piálni mondjuk. Nem kell azért alkoholizmusba menekülni, de egyszer-egyszer jó a kikapcsolódás. Meg események is vannak ilyenkor, ha nincsenek ilyen haverjaid. Karácsonyi vásár, ünnepség, előadás, koncert, mindegy csak ne ülj egyedül otthon, mert a csendes magányban marcangolnak a patkányok.
De ha mindenképpen át akarod aludni akkor igyál sok meleg/forró italt, forralt bort esetleg, punnyasztó filmeket nézz, merítsd ki magad. Csak ne hogy az altatóhoz nyúlj mert az borzasztó megoldás.
Hát nem éppen erre gondoltam de azért szívesen :D
Sok szerencsét a továbbiakhoz.
ezt írtad "De ha mindenképpen át akarod aludni akkor igyál sok meleg/forró italt, forralt bort esetleg, punnyasztó filmeket nézz,"...ez ugyanaz nem?
amúgy köszi. :(
Te azt írtad leiszom magam :D
A forralt bor nem tartalmaz akkora alkoholt, na meg nem is csak arra gondoltam, hanem rumos tea, ír kakaó... várjunk csak... Ja mégis arra gondoltam xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!