Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mivel üssem ki magam? Ha csak...

Mivel üssem ki magam? Ha csak át akarom aludni a karácsonyt mert ha nem alszom majd akkor kinyírom magam.

Figyelt kérdés

2013. nov. 14. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:
41%

Sportolj, végezz fizikai munkát előtte való napokon és ne aludj éjszaka, ezek után ha egyszer lefekszel nem kelsz fel három napig az tuti:D

De mi a baj? Akarsz róla beszélni?

2013. nov. 14. 21:10
 2/10 anonim ***** válasza:
cukros/fahéjas(-mézes) tejjel
2013. nov. 14. 21:12
 3/10 A kérdező kommentje:
fizikai munka megvan most is és meg lesz előtte is mert napi 12-13 órát melózok csak hogy ne merüljek el a gondolataimban de így se megy mert ilyenkor belemerülök és rájövök hogy nincs is életem... a karácsony meg az a 2-3 nap amíg nem melózok az brutál lesz és lehet kinyírom magam...
2013. nov. 14. 21:14
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Hehh ez velem is így van, nem csak ünnepek alatt, sajna nem végzek olyan melót ami úgy lefoglalná a gondolataimat hogy ne is tudjak másra gondolni. Arra szoktam gondolni hogy attól hogy nekem nem szép az élet, sokaknak még rosszabb és most nem csak az éhező afrikaiakra gondolok, hanem az osztálytársaim közül is vannak olyanok akiknek még vacakabb a családi háttere, úgyhogy arra gondolok hogy ők boldogok tudnak lenni akkor nekem sem kell kicsinálnom magam. Mindég rájövök hogy magam miatt vagyok boldogtalan.
2013. nov. 14. 21:20
 5/10 A kérdező kommentje:
ja akkor egy cipőben járunk...próbálok ez ellen tenni én is de egyszerűen nem megy mert a legtöbb esetben más emberek miatt nem megy de most nem a családomra gondolok hanem olyanokra akik leszarjék azt hogy ember vagyok és "belém rúgnak" úgy hogy észre se veszik...na meg társam sincs és az ünnepek meg közelednek és már most szar...
2013. nov. 14. 21:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Össze kell szedni hasonló embereket erre az időre és el kell menni velük piálni mondjuk. Nem kell azért alkoholizmusba menekülni, de egyszer-egyszer jó a kikapcsolódás. Meg események is vannak ilyenkor, ha nincsenek ilyen haverjaid. Karácsonyi vásár, ünnepség, előadás, koncert, mindegy csak ne ülj egyedül otthon, mert a csendes magányban marcangolnak a patkányok.

De ha mindenképpen át akarod aludni akkor igyál sok meleg/forró italt, forralt bort esetleg, punnyasztó filmeket nézz, merítsd ki magad. Csak ne hogy az altatóhoz nyúlj mert az borzasztó megoldás.

2013. nov. 14. 21:29
 7/10 A kérdező kommentje:
ja köszi csak hogy például én egyedül nem fogok elmenni semmi ilyen helyre mert akkor is máson járna az agyam a "haverok" meg nem velem fognak törődni karácsonykor hanem a családjukkal... én asszem azt fogom tenni amit te is írtál, leiszom magam bár nem lesz nehéz mert alapból nem nagyon iszom és majd az "átsegít" rajta... köszike...
2013. nov. 14. 21:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem éppen erre gondoltam de azért szívesen :D

Sok szerencsét a továbbiakhoz.

2013. nov. 14. 21:37
 9/10 A kérdező kommentje:

ezt írtad "De ha mindenképpen át akarod aludni akkor igyál sok meleg/forró italt, forralt bort esetleg, punnyasztó filmeket nézz,"...ez ugyanaz nem?

amúgy köszi. :(

2013. nov. 14. 21:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Te azt írtad leiszom magam :D

A forralt bor nem tartalmaz akkora alkoholt, na meg nem is csak arra gondoltam, hanem rumos tea, ír kakaó... várjunk csak... Ja mégis arra gondoltam xD

2013. nov. 14. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!