Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan köztetek aki tervezi...

Van olyan köztetek aki tervezi hogy szakít karácsony előtt?

Figyelt kérdés
Most olvastam hogy felmérések szerint karácsony előtt pár héttel szakítanak legtöbben. Miért van ez így?
2016. dec. 20. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán hogy ne kelljen ajándékot venni.. Tudod válság van... Na de viccet félre téve nem ezért.. Gondolj bele ott van a Szilveszter és hát szerinted hányan mondják azt hogy hát a Szilveszteri bulin jöttek össze? De igazság szerint nem tudom.. 22 L
2016. dec. 20. 14:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Dobtam már ki csajt 24 én...
2016. dec. 20. 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nálunk teljesen halott a dolog, semmit nem hajlandó tenni értem, egy fogpiszkálót se tenne arrébb, de azért ha kinyalom a popsiját meg ágyba kapja a reggelit ugy h mellé simivel keltem, az bejön neki.. nem leszek akkora tapló paraszt h ünnepekkor hagyjam ott, főleg h még anyósékhoz is van egy utunk a halál f..szára.. évi 2-3x letudom vinni hozzájuk, hamár megigértem megis teszem, am is birom őket.. majd olyan január eleje-közepe táján lesz esedékes a dolog, kerestetek vele másik albit, vagy menjen haverokhoz, az utcára nyilván nem rakom ki, segitek neki dobozolni, költözni és bevan fejezve.. már kérdeztem tegnap este h mégis meddig akarja csinálni ezt az egészet, mondta h semeddig.. mondom énis erre jutottam.. de nem érti h mire célzok, vagycsak megjátsza, mert most meg megy a bújás puszik mindenhol, takarit, mosogat.. ezt jó ha félévente egyszer megtette eddig, aztis csak azért h elmondhassa h megtette.. szal nagyon szánalmas amit csinál, és nemis értem miért teszi, hiszen mindent megkap, nincs ellenőrizve, első hónapban kijelentette h végre nőnek érzi magát valaki mellett.. erre ez lett belőle :/ 24F
2016. dec. 20. 15:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Velem tegnap szakítottak, az számít?
2016. dec. 21. 15:29

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!