Van olyan köztetek aki tervezi hogy szakít karácsony előtt?
Figyelt kérdés
Most olvastam hogy felmérések szerint karácsony előtt pár héttel szakítanak legtöbben. Miért van ez így?2016. dec. 20. 14:30
1/4 anonim válasza:
Talán hogy ne kelljen ajándékot venni.. Tudod válság van... Na de viccet félre téve nem ezért.. Gondolj bele ott van a Szilveszter és hát szerinted hányan mondják azt hogy hát a Szilveszteri bulin jöttek össze? De igazság szerint nem tudom.. 22 L
3/4 anonim válasza:
nálunk teljesen halott a dolog, semmit nem hajlandó tenni értem, egy fogpiszkálót se tenne arrébb, de azért ha kinyalom a popsiját meg ágyba kapja a reggelit ugy h mellé simivel keltem, az bejön neki.. nem leszek akkora tapló paraszt h ünnepekkor hagyjam ott, főleg h még anyósékhoz is van egy utunk a halál f..szára.. évi 2-3x letudom vinni hozzájuk, hamár megigértem megis teszem, am is birom őket.. majd olyan január eleje-közepe táján lesz esedékes a dolog, kerestetek vele másik albit, vagy menjen haverokhoz, az utcára nyilván nem rakom ki, segitek neki dobozolni, költözni és bevan fejezve.. már kérdeztem tegnap este h mégis meddig akarja csinálni ezt az egészet, mondta h semeddig.. mondom énis erre jutottam.. de nem érti h mire célzok, vagycsak megjátsza, mert most meg megy a bújás puszik mindenhol, takarit, mosogat.. ezt jó ha félévente egyszer megtette eddig, aztis csak azért h elmondhassa h megtette.. szal nagyon szánalmas amit csinál, és nemis értem miért teszi, hiszen mindent megkap, nincs ellenőrizve, első hónapban kijelentette h végre nőnek érzi magát valaki mellett.. erre ez lett belőle :/ 24F
4/4 anonim válasza:
Velem tegnap szakítottak, az számít?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!