Miért ilyenek a mai fiatalok? Romolott generáció? Mit tegyünk?
Mit tesztek az asztalra???
Hazudni profin tudtok….tízesével buktok az iskolában…boldogtalanok vagytok…csak a menő tárgyakat és a divatos ruhákat követelitek a szüleitektől…otthon eljátsszátok a mintagyereket és közben hátba-támadjátok az ősöket ha nem kaptok meg valamit??
Szinte minden tíz év felettinek mobiltelefon kell meg pléjsztésön??? Az Édesanyátokat nem tisztelitek mert próbál nevelni benneteket???
Az iskolába divatbemutatót rendeztek?? Hajsütő vassal jártok suliba?? Buszra nem szálltok mert az ciki???
A történelem során mindig romlottnak tartották a következő generációt.
Rohadtul unalmas már, volt ez a kérdés vagy kétszáz alkalommal. Mellesleg nem, nem romlott a generációnk, nem ilyenek a mai fiatalok és ne tegyél te semmit. Inkább gondolkozz magadon.
jaj, nyald ki a dark s*ggem.
már az ókori görögök is ezt nyomatták, pedig akkor még "Pléjsztéjsön" se volt.
nem bukdácsolok, boldog vagyok, nem követelek én semmit, nem támadom hátba anyámékat, megelégszem egy átlagos telefonnal, nincs is hajvasalóm, buszra szállok mindennap, és rohadtul nem rendezek divatbemutatót, csak jól akarok kinézni,mert úgy érzem magam jól.
és két idegen nyelven jól beszélek, még kettőt meg még tanulgatok, most is angolul kell beszédet írnom, meg történelemversenyre készülök. írtam több könyvet is, az más kérdés, hogy nem publikáltam. ezen felül írok verseket is, novellák, és művelem magam.
és tizenéves vagyok. váó.
csók.
fm3cafe.hu...
No comment...
Gondolom ezt a cikket egy 40 éves, dagadt, szűz, férfigyűlölő, ezotéria rajongó írta. Legszívesebben jól képentörölném.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!