Kilövettem a fülem, viszont nagyon félek, hogy be fog gyulladni. Mi a teendő?
Jé, még csak most látom, hogy én vagyok kitárgyalva :D
#6-10 - Köszönöm hasznos hozzá(m)szólásodat, esetleg van még valami, amit szeretnél velem (és rólam) tudatni? Itt elfröcsögheted, fogadóórát tartok - ha a kérdező nem bánjam hogy szétoffolod a kérdést :D
Nem értem, hogy mi a probléma azzal, ha egy fiúnak fülbevalója van. Tetoválása, piercingje, fültágítója csak egy lánynak lehet?
Jó, ízlések és pofonok, lehet valakinek nem tetszik, ha egy fiú fülében egy fülbevaló díszeleg, de attól még nem kellene így elutasítani és megsérteni. Ismeritek egymást?- Gondolom nem. Akkor miért kritizálod csak az alapján, hogy fülbevalója VOLT?
Nem hiszem el, felteszek egy normális kérdést, és hirtelen megjelennek a kötekedők is...
#12 - Valószínű szegény olyan egyszerű, mint egy faék. Én természetesen ~20 évvel ezelőttről beszéltem (de #1-ből kiderült talán, hogy a múltra gondolok). Akkor (és azt megelőzően is) a fiúknak a fülbevaló olyan divat volt, mint ma kb a piercing.
De szerintem nem kell nyilvános vitát nyitni a testékszerekről és azok év(tíz)ezredes múltjáról az egyes társadalmakban és kultúrájukban :) A több millió ma élő, és a ~százmilliárd egykor élt férfi talán elnézi a "kolléga" együgyűségét.
# 10
Menj, azt ásd el magad, annak legalább lesz értelme, mert amit ide irkáltál, annak nincs! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!