Mikor keltel reggel és mi a reggeli teendő?
8 körül keltem (egyedül), bemüzliztem, megettem mellé a szokásos vitamint.
Orvoshoz megyek, busszal és gyalog.
5:20-kor keltett párom kávéval, mert ő akkor indult munkába kocsival, és ha nem kelt fel, sajnos nincs az az ébresztő, ami felkeltene engem.
Kávé, cigi, zuhany, 7-kor keltettem a lányom, örömmel nyugtazta, hogy a Mikulás megitta a tejet az ablakból, és hozott neki ajándékot. :)))
1/2 8-kor indultunk suliba gyalog (10 perc), hazajöttem, takarítottam miegyebek, neteztem.
Főzni ma nem kell (sajnos!!!), este kacsát sütöttem, párom 2 körül jön, akkor eszünk együtt.
Nem dolgozom, itthon vagyok.
08:46 volt, hogy megriasztott a telefon (közölte, hogy a hasamra süt a nap, és a fontosabb híreket).
Egyedül keltem, sem suliba, sem melóba nem megyek, ha bárhova útnak indulok (de nincs tervben ilyesmi), akkor gyalog vagy tömegközlekedve, és ha még többet akarsz tudni, akkor kérdezz.
Munkaidőben irogat? Ebből bizony fizetésmegvonás lesz. Pedig már pont ki akartam írni a prémiumot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!