Kilövettem a fülem, viszont nagyon félek, hogy be fog gyulladni. Mi a teendő?
Nekem ennyi elég volt, de később derült ki, hogy még aranyat sem tudok hordani, mindig felülfertőződött. Ahogy nem tettem bele semmit, hamarosan be is gyógyult. Egy pukli azért maradt az egykori lyuk mellett, úgy emlékeztetőül :)
36f
Ennyire ne parázz rá egy fülbevalóra. :D
Én még 14 évesen lövettem ki a fülem, akkor 2 hétig kellett volna hordanom a gyógyfülbevalót, de begyulladt kb 5 nap után. Kivettem, úgy bedagad, hogy nem tudtam visszarakni, valamint vérzett, gennyedzett. Vártam vele 2 hétig, amikor lelappadt, akkor sikerült belerakni a gyógyfülbevalót. Jól bedurrant. Benn volt 2 napig, utána beraktam az ezüstöt, azt csókolom. Használtam, semmi bajom nem volt. Mostam rendesen a fülbevalót tiszta szeszben, a fülemet arcszesszel, soha nem volt begyulladva, csak a bizsutól. Már 1 éve nem volt benn a fülembe semmi, de nem forrt össze, most is be tudnám tenni a fülbevalót, ilyen fehér cucc jönne ki a lyukból, ennyi. Kicsit bepirosodna, azt utána lelappadna.
Ha nem bírja a füled, úgy is észre fogod venni, mert se bizsu, se ezüst, se arany nem marad meg majd a füledben. Nyugi!
23/f
# 6
Szánalmas vagy, hogy egy fülbevaló miatt ítéled el az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!