Ti mit gondoltok Mata Ricsiről, az X-Faktorból?
Figyelt kérdés
Szerintem tehetséges a srác, de még nem elég jó. S nekem nem is szimpi.2016. dec. 12. 15:16
12/15 anonim 

válasza:

Engem az anno csillag születikes László Attilára emlékeztet azzal a különbséggel, hogy nincs akkora tehetsége. Bár a bozontos csajnál meg a ruszki gyereknél még mindig jobb volt. Amúgy meg az érdekes volt ez a széria, "jobbnál jobb" énekespalántákkal és sorozatos műmájerkodással. Már mindent bevetettek a kizárástól kezdve a zsűri folytonos alpári hisztijéig. Aztán a döntőbe meg bejut a szegény legény, a parasztleány és az otthonról elüldözött harmadik. Tisztára mint a magyar népmesékben. Kár, hogy mindez csak a show kedvéért ment és a töredéke sem igaz valószínűleg annak, amit állítottak magukról. A Dmitrijt még megértem, hogy nem akart egy pusztuló, háborús országban maradni, de ehhez minek kellett az X faktor? Máshogy is meg lehet vetni a lábad egy másik országban (nem egy hozzá hasonló sorsú áttelepült ukránt ismerek) sajnos nem volt akkora egetrengető tehetség, hogy idáig jusson, a cuki pofi nem egyenlő a jó hanggal. A Barbara körüli felhajtást sem értem, ugyan mi olyan tragikus abban, hogy egy falusi család uborkatermesztéssel foglalkozik? Ha olyan rettentő szegények lennének, arra se lett volna pénzük, hogy állandóan felutazgassanak a válogatókra. Ricsire ugyanez igaz. Sajnos látok valóban nyomorban élő családokat, hát egészen biztos, hogy nem lenne pénz még egy vonatjegyre sem Pestig, nemhogy a családja is elkísérje és ezt ráadásul többször is meg kelljen tenni rövid időn belül. Szóval a körítősztorik eléggé sántítanak.
13/15 anonim 

válasza:

Még a szöveget sem tudta annak amit énekel, hát igen, vesztes. Döntőig sem kellett volna eljutnia, inkább a fogászatra.
14/15 anonim válasza:
Lehet, hogy tehetséges, de annyira k*rvára buta, hogy az már nekem fáj.
15/15 anonim 

válasza:

"k*rvára buta" stb. Ezeket látom itt folyton a kommentekben. Ezeket azok az elkényeztetett kis 12-14 éves lányok mondják akik azt se tudják mi az a tehetség. Nekik az a napjuk fénypontja ha idejöhetnek ócsárolni valakit, vagy panaszkodni a szüleikre mert nem kapják meg a legújabb ájfónt(a gyengébbek kedvéért, szándékosan írtam félre).
Amúgy miből gondoljátok hogy buta/hülye? Ne magatokból induljatok ki légyszíves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!