Ti mit gondoltok Mata Ricsiről, az X-Faktorból?
Figyelt kérdés
Szerintem tehetséges a srác, de még nem elég jó. S nekem nem is szimpi.2016. dec. 12. 15:16
1/15 anonim válasza:
Az élő show-t már nem néztem, de a válogatón nagyon tetszett a hangja. Az viszont látszik, hogy még nem elég érett. Kellene még neki pár év, 15 (16?) évesen még iskolába kellene járni.
2/15 anonim válasza:
Jó hangja van, de rettenetes amennyire buta.
3/15 anonim válasza:
Szombaton belenéztem mert a családom szereti, hát döbbenetets mennyire a béka segge alatt van a színvonal. Ez a gyerek is rettentő béna, a göndör hajú csajon is jót röhögtem, meg volt az az orosz gyerek az se volt egy nagy szám. Ezek az emberek arra jók hogy ingyen főműsoridőben műsort csinálnak az rtl-nek önként és dalolva. Semmi egyéniségük nincs, semmi kiállásuk, egyiknek sem. A hőskorban voltak nagyon jó hangú emberek a megasztárban meg az első 1-2 x faktorban, de általában belőlük se lett semmi, mert nem elég ha jól énekelsz, jó számokat is kell írni folyamatosan.
4/15 anonim válasza:
Mostani x-faktorban ""tehetség""? Kiváncsiságból megnéztem utóbbi három részt "legjobb" versenyzőkről. Ha ők "tehetségeseknek" számítanak, akkor én hangom Luciano Pavarotti. Ez nem "tehetség" kutató, hanem amatőr karaoke versenye.
6/15 anonim válasza:
Az én véleményem az, hogy egyre rosszabb az Xfaktor. Ez szörnyű, hogy ő kapja a legtöbb szavazatot.(A hamis hangokon és a szövegbakikon kívül mást nem is hallani..) Se beszélni, se énekelni nem tud. A tinilányok kedvence, de miért? Felfogni nem tudom! Még az lesz a szép, ha ő nyeri meg... 14/L
7/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de ha jön majd a városba, akkor megdobálom krumplival, az biztos
2016. dec. 14. 14:51
8/15 anonim válasza:
Még mindig jobb mint az Opitz Barbara. Az egy katasztrófa.
9/15 anonim válasza:
Szerintem, meg akikkel nézem, legtehetségesebb. Nagyon jó hangja van de abban egyetértek, hogy nem valami művelt. És bár ez az egész műsor csak egy előre megírt, megjátszott hülyeség, ha az az Opitz Barbi nyer hát menjenek a francba. Az a csaj egyáltalán nem különleges és az idei versenyzők közül egyedül a Ricsi az akinek nagyon jó hangja van.
Az meg undorító, hogy a PuskásPeti direkt sz@rt választ neki, aztán még mondja is, hogy a Barbi a nyertes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!