Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok Beniipowáról?

Mit gondoltok Beniipowáról?

Figyelt kérdés
Személy szerint nagyon bejön nekem, szivesebben megkeresném és életem végéig ölelgetném. Olyan helyes, vicces stb. A suliban is egész nap róla beszélek, megőrülök érte! *-*
2016. dec. 12. 15:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
Felejthető, mint a többi.
2016. dec. 12. 15:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Egyébként kihagytam hogy 16/L
2016. dec. 12. 15:04
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Semmit sem gondolok róla. Bár de. Ha már hozzám is eljut a híre, akkor tudhat valamit :D
2016. dec. 12. 15:07
 4/11 anonim ***** válasza:
31%

Most hogy utánanéztem ki is ez:

A csatornáján a legelső az hogy pofádba tolja a vackait, hogy gazdagítsd. Mire pár kattintással később végre kiderült a "munkássága" hát a szokásos teljesen érdektelen és teljesen tucat, semmilyen gameplay meg vlog. A youtuben minden 3. ember gameplay meg vlog meg hasonló teljesen felesleges videókat csinál.

2016. dec. 12. 16:12
 5/11 anonim válasza:
Ugyanazt mint te*-*
2016. dec. 31. 19:51
 6/11 Jdjdjdj válasza:
69%
Szerintem jó!Vicces és jófej
2017. jan. 4. 20:06
 7/11 anonim ***** válasza:
70%

Egy picit későn válaszolok, de remélem nem baj. :D

Velem is ugyanez van. A barátnőim már kivannak attól, hogy egyfolytában arról fecsegek, mint valami szerelmes idióta, hogy mennyire imádom Benit. Meg, hogy ő az első számú férjem. És hogy olyan kis ölelgetnivaló. Ilyenekkel zaklatok mindenkit, már anyámat is ezzel fárasztom. :D

Sokan azt mondják, hogy semmivel sem emelkedik ki a többi youtuber közül, totál középszerű. Nem tudom, szerintem nagyon is kitűnik. Táncol és visít és hülyén nevet gyakran a saját poénjain, másokon pedig nyerít, mint egy őrült, üvöltözik, és mindent csinál, amit egy nem normális ember. Pont ezért, e miatt a furcsa viselkedése miatt, eleinte csak azért néztem, mert nem lehetett nem bámulni azt a cuki fejét. Kicsit irritálónak tartottam, de valamiért mégis szerettem. És aztán, ahogy egyre több liveját végignéztem egyszerűen beleszerettem. Nyilván nem szószerint, de olykor olyan szinten fangörcsöm lett Benitől, hogy legszívesebben sikítoztam volna. Igen, a powalányok ugyanolyan őrültek, mint rajongásuk tárgya. Magával ragadott a stílusa, a humora, a kinézete… Mindene.

Mostanában már valahogy leszoktam a nézéséről, pedig még mindig imádom. :( Hiányzik is. Gyakran hallgatom a „himnuszt” , azon meg majdnem elbőgöm magam. Igen, tudom, hogy nevetséges vagyok. Nem zavar. :D

Tudom, hogy nagyon le fogtok pontozni. De én inkább leírom a véleményem, mint hogy csendben legyek amiatt, mert néhányan nem szeretik Benit, és nem bírják elfogadni, ha más igen.

2017. ápr. 17. 23:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Most írtam egy másik kérdéshez is, ide is csak ugyanazt tudom írni, egy tucatvideós, nincs vele semmi bajom, de a feliratkozószámának az ötödét nem érdemelné meg.. Csak és kizárólag tinilányok nézik, ami nem baj, az viszont már igen, hogy ezek a nézők komplett idióták, legalábbis a nagy része (lásd a felettem lévő választ). Ugyanaz a séma, amit James_mc már 4 éve elkezdett, csak rá már ráuntak az emberek.. Ami a legrosszabb az egészben, hogy lassan már olyan színvonalas videósokat fog leelőzni feliratkozószámban, mint pl TheVR, HollywoodNewsAgency stb.. Akiknek egy videójukkal több munkájuk van mint BeniiPowa egész munkásságában.. Mondjuk, egy olyan országban, ahol a Videómániának van a legtöbb feliratkozószáma, és aki most a Videósgálán HUMOR kategóriában második lett (!!!!), nem is olyan meglepő.. Pamkutyáék meg negyedikek, itt látszik hogy milyen értelmes a magyar YT közösség.. :D Ja meg zsozéatya második LOL, tényleg nagyon vicces, hogy milyen válaszékosan tud káromkodni a tag :DDD Szégyen
2017. ápr. 26. 17:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Imádom ❤ 15l
2017. júl. 2. 11:22
 10/11 schwagy ***** válasza:

Nos, véleményem szerint a tartalmában semmi egyedíség nincsen,az hogy minecraftozik, meg GTA CS:GO.. hát nem sok plusz Vlogol, ezt nehezen nevezhetnénk minőségi tartalomnak jóindulattal is.

Ellenben, jól eltudja magát adni szerethető a személyisége, véleményem szerint emiatt van most kb 275k rajongója, mert a jelleme, és kisugárzása miatt nézik, nagyban teenagers korosztály, de akadnak értelmes magasabb társadalmi szinten lévő nézői is, pont azért amit írtam, mert a stílusa bevonza őket,és nem a kinézete,vagy mit tudom én, hanem a személyisége.

Személy szerint ezt látom népszerűsége okának.

2017. júl. 3. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!