Hogyan tudnek rajta segíteni? (többi lent )
Facebookon Ismerek egy sracot eleg messze lakik nagyon boldogtalan elmondása szerint. Mikor elsőnek beszéltünk bevalotta hogy vagdossa magát próbáltam rajta segíteni naponta kertem hogy kuldjon kepet a kezéről egy idő utan ez segített es nem csinálta tobbet aztán összevésztünk nagyon megbantott sajnáltam hogy ennyire megromlott vele a kapcsolatom kb egy évig vissza nem is irtam neki szinte mar elfelejtettem... Aztán a minap ráírtam es beszélgettünk aztán megkerdeztem mit csinál válaszul annyit kaptam "készülődik"
Természetes a kíváncsi természetem nem hagyta hogy annyiba haggyam megkerdeztem "hova" ujabb egy egy szavas valaszt kaptam "fű" elsőre nem gondoltam sot nem is értettem ezert vissza kérdeztem, válassza:dorgért
Egyből le akartam beszelni amivel csak ellehet képzelni de lesz@rta mar csak elküldte a kepet hogy ott a drog... (füves cigi) azt mondta 5 eve csinálja es hogy ez az egyetlen dolog ami boldoggá teszi ezután mar gusztustalannak tartottam amit csinál es elköszöntem nem tudom hogy vehetnem ra hogy ne tegye annyi sajnalom szegény sracot hogy 18 evesen tönkre teszi magát... 13/L kerlek csak normális kommenteket... (helyesirasomert is elnézést kerek )
Egy az, hogy az ő döntése.
Kettő az, hogy a fű nem egy olyan nagyon káros dolog.
Három az, hogy boldogtalan. Nyilván meg van rá az oka, de ez az ő fő baja, a többi csak "tünet". Nem hiszem, hogy komolyabban tudsz neki segíteni 13 éves lányként az interneten keresztül. Beszélgess vele ha akarsz, de mást nem igen tudsz tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!