Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez mitől lehet és hogyan...

Ez mitől lehet és hogyan tudnék rajta változtatni? 16/F

Figyelt kérdés

Most lettem tizedikes és egy kicsit nehezen nyílok még meg, félénk vagyok, de ettől függetlenül szívesen beszélgetek másokkal. Csak jobban szeretem, ha a többiek jönnek oda hozzám, mert nem nagyon merek beszélgetést kezdeményezni.

Ma is két osztálytársam megölelt és átfutott rajtam a hideg. Alapjáraton a legtöbben kedvesnek, humorosnak és aranyosnak találnak, több tanárom is ugyanígy vélekedik rólam, de még mindig nincs olyan sok önbizalmam. Nézegettem itt olyan kérdéseket, hogy mik adhatnak önbizalmat és egy olyan ötleteket is találtam, amik nekem is sokat segítettek. Vagy a hajamat változtattam meg, vagy olyan ruhákat vettem fel, amikben jobban éreztem magam stb.

De még mindig nem érzem azt, hogy elégedett lennék magammal és ebben kérnék segítséget.

2016. szept. 6. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem többet kellene lened emberek között.
2016. szept. 6. 14:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Önbizalmadat önismereti szintedből fakaszd.

Ennek eltörpülő százaléka a kinézeted.

Belül változz. Gondolkodásban.

Ha kell segítség, írj nyugodtan.

2016. szept. 6. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan odamehetnél te is a többiekhez, ne csak azt várd, hogy mindig ők jöjjenek oda. Ha te is kezdeményezel, az jobb. Az önbizalomhiányt magadban kell "megszüntetned", mások maximum tanáccsal tudnak ellátni. Próbálj minél többet másokkal lenni, ez boldogabbá tesz! Hajrá :D

16F

2016. szept. 8. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!