Az gáz vagy menő, ha engem nem érdekel, hogy mások szerint mi gáz, és mi menő?
Maga a kérdés egy röhej :D
Téged nem érdekel, de azért csak érdekel :D
Nem gáz, de nem is menő - NORMÁLIS emberi élet ez lenne.
Én is ilyen vagyok. Nem a divat határozza meg az életemet.
Azért nem menő, mert ha valaki azt figyeli, mi lenne gáz vagy menő, akkor benne marad a duális párharcban. Valami ellen lázadni, az is azt a valamit erősíti - harcban. Komolyan vettem a kérdést és komoly is, és jó is. Mert van, aki egész életében nem tud ebből kimászni, és nem szabadon tudatosan benső elhatározásból dönt, hanem divatból. Ez egy felszínes dolog, és sok baj forrása. Érthető?
1-es, már bocs, de hülye vagy.
4-es, neked igazad van.
Abszolút nem gáz, viszont nem is "menő". Hagyjad a bánatba, hogy mi számít gáznak, és menőnek. Legyél önmagad. Ne azért csinálj valamit, mert mások szerint az menő, vagy te manő akarsz vele lenni, és ne azért ne csinálj valamit, mert az mások szerint gáz. Csak egy példa: ha a környezetedben a rockzene a menő, de te a komolyzenét szereted, akkor azt hallgasd. Ha mindenki cigiik körülötted, csak azért ne cigizz te is, hogy "ne lógj ki a sorból". Lehetne sorolni. Egyéltalán, lehet, hogy ami itt menő, az 200 mérterrel arrébb nem menő (érted a képletet ugye?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!