Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan emberről, aki öngyilkosságon töri a fejét azért, mert nem sikerült az egyetem?

Figyelt kérdés
2016. dec. 4. 00:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%
Egy lúzer.
2016. dec. 4. 10:01
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Az a véleményem, hogy minimum pszichológushoz, de inkább pszichiáterhez kéne mennie. Az egyetem pedig csak az utolsó cseppek egyike volt a poharában.

Normális emberektől egyébként hiába vársz segítséget, ők nem tudják, hogy milyen érzés állandóan az öngyilkosságra gondolni.

2016. dec. 4. 10:07
 13/18 anonim ***** válasza:
40%
Engem sem vettek fel elsőre az egyetemre. Újraérettségiztem és sikerült. Gyenge jellemre vall az öngyilkosság az egyetem miatt....
2016. dec. 4. 10:14
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem felvétel, hanem bukás.
2016. dec. 4. 11:11
 15/18 anonim ***** válasza:
62%

Istenem, a sok foteltudós adjunktusnak aki itt kommenteli hogy "egy egyetem miatt ez szánalmas" essen már le: itt nem az egyetemen van a hangsúly.

Egészséges lelkületű ember ezen nem törik össze,ha van mellette kiegyensúlyozott élete,és nem hordoz lelki traumákat,sérüléseket.

Az ilyen személy valószínűleg,sőt,simán írhatom hogy biztosan megfelelési kényszerrel küzd,ami rögtön adja magát hogy családi nyomásra,családi problémákra visszavezethető gond.

Nagy valószínűséggel az élet más területein nincsenek sikerei,ebből adódik hogy semmi nem köti az élethez a saját teljesítményén kívül.

Lényegében az önértékelése más emberek róla alkotott értékeléséből áll ,tehát ha nincs elismerése (sikeres vizsgák,diploma) akkor megtörik.

2016. dec. 4. 11:36
 16/18 anonim ***** válasza:
54%
Bukás miatt? Akkor nem feladni kell hanem küzdeni!!!!
2016. dec. 4. 13:02
 17/18 Fritzkó Mákiel ***** válasza:
Egyetértek azzal h vannak más gondjai is és valsz. nem ez az első ami zavarja, de ebben pont az a "jó" hogy azért nem élet-halál kérdés. Csak nem sikerült az egyetem oké értem de ez sok rosszat jelent csak hát pont azt nem h jön 1 hóhér és lelő/lefejez.. Hát ezért harcoltak sokan h kb. ez legyen a legnagyobb gond és ne öljenek meg embereket ilyen piti dolgokért most ezek után megölni magadat... hát én nem mondom h nincs joga mindenkinek megtenni ha akarja na de ezért... akkor aki dolgozik és van 1 rossz hete és gyakori ennyi erővel az os ennyiben hagyhatná. Az a lényeg van más is a világon mint az egyetem, meg gondolom az ahoz kötött munkahelyek (kivétel talán tanár orvos) sem töltik be a munkaerőpiacot, ellenben ha egy "átlagos" helyre jelentkezel akkor jobb ha nem is tudnak a diplomáról mert az lesz a reakció h "köszönjük van aki olcsóbban megcsinálja ugyanazt". Nem kamu anya így járt...
2016. dec. 4. 15:57
 18/18 anonim válasza:

Mi nem sikerült?

Nem sikerült egy papírt megszerezni, amiért nem voltál képes mindent megtenni? Ezért nem sikerülthet megszerezni egy olyan munkahelyet, ahol 60 éven át napi 8-10 órát ledolgozol 2-3 millió ft.-ért és 3 hét szabadságért?

Szerintem ez az öngyilkosság, ezért inkább örülni kell, végre élheted saját álmaidat.Merj álmodni, kezdél már el teljes gőzzel élni!!!

2016. dec. 5. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!