Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem tudom élvezni az...

Miért nem tudom élvezni az életet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már körülbelül fél éve nagyon tanácstalan vagyok: felvettek álmaim iskolájába, olyan barátaim vannak akiket mindenki kívánna magának, itthon többé-kevésbé minden rendben, és mégis rossz kedvű vagyok, vagyis inkább nincs életkedvem. Egyszerűen csak egy folytonos szenvedésnek érzem az egészet, pedig minden rendben.

Mit tegyek? Próbáljam más szemmel nézni a dolgokat?

2016. nov. 28. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Igyál attól jobb lesz (vicc) keress új célokat valamit ami értelmét ad az életednek esetleg barat/barátnő ha eddig még nincs
2016. nov. 28. 22:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Még nem láttam embert, aki hosszútávon elégedett, boldog lett volna mélyebb céloktól. Inkább haladni érdemes és figyelni a folyamatot, és nem célokba kapaszkodni.

A létezés végtelen érzékelés-teremtés, próbáld élvezni, valamint evvel párhuzamosan mélyítsd önismeretedet; ehhez mások mélyebb megismerése is szükséges.

Javaslom, elmélkedj a dolgokról függetlenül, ne fogadd el 100%-ban annak, aminek látszanak, sem azt, hogy ki mit mond az adott dologról, hanem vizsgálj mindent mindig felül.

Nem dacra gondolok, hanem érdeklődő és objektivitásra törekvő szemlélődésre.

2016. nov. 30. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!