Miért nem tudom élvezni az életet?
Sziasztok!
Már körülbelül fél éve nagyon tanácstalan vagyok: felvettek álmaim iskolájába, olyan barátaim vannak akiket mindenki kívánna magának, itthon többé-kevésbé minden rendben, és mégis rossz kedvű vagyok, vagyis inkább nincs életkedvem. Egyszerűen csak egy folytonos szenvedésnek érzem az egészet, pedig minden rendben.
Mit tegyek? Próbáljam más szemmel nézni a dolgokat?
Még nem láttam embert, aki hosszútávon elégedett, boldog lett volna mélyebb céloktól. Inkább haladni érdemes és figyelni a folyamatot, és nem célokba kapaszkodni.
A létezés végtelen érzékelés-teremtés, próbáld élvezni, valamint evvel párhuzamosan mélyítsd önismeretedet; ehhez mások mélyebb megismerése is szükséges.
Javaslom, elmélkedj a dolgokról függetlenül, ne fogadd el 100%-ban annak, aminek látszanak, sem azt, hogy ki mit mond az adott dologról, hanem vizsgálj mindent mindig felül.
Nem dacra gondolok, hanem érdeklődő és objektivitásra törekvő szemlélődésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!