De igazán akkor élvezhető szerintem ha van kivel közös kalandokban résztvenni, igen a pillanatot kell megélni s nem mindig várni valamire :)
2014. júl. 17. 16:02
2/12 anonim válasza:
Én mindennap élek mert azt teszem ami örömöt okoz és most nem a bulikra és a piára gondolok, nekem néha egy jó könyv is igen üdítő tud lenni . :)
2014. júl. 17. 16:05
3/12 anonim válasza:
De,előfordul,ilyenkor én kipróbálok valami más dolgot,amit egyébként nem szoktam mindennap,pl:elmegyek egy hosszabb bicikliútra,vagy csak sétálok eggyet,elmegyek lovagolni,stb.próbáld ki,amit régen szerettél volna,de sosem volt rá időd,és most szakíts rá időt,ha egy kicsit is,de akkor is.Remélem segítettem:)
2014. júl. 17. 16:20
4/12 anonim válasza:
En igy erzem.. Es szerintem hiba mas emberhez kotni a sajat boldogsagod. Engem spec. inkabb a masik huz le, de ez meg az en hibam, hogy hagyom :D teny, hogy olyan emberekkel kell korbevenni magad, akikkel elvezheto az elet. Szerintem ez nem is olyan egyszeru mint amilyennek tunik. Nyaron nagyjabol sikerul "elvezni" az eletet, de leginkabb a pihenest :D evkozben az egyetem, a vizsgak, a tanulas miatt en pl nem tudom elvezni az eletet egyaltalan, a tankonyveken kivul olvasni sincs idom, pedig azt nagyon szeretek. De remelhetoleg ez az egesz majd megvaltozik, ha az ember vegre teljesen a maga ura lesz :)
2014. júl. 17. 16:22
5/12 anonim válasza:
szerintem pénz kérdése minden. ha van pénz nincs isten. van aki megelégszik pár hülye könyvvel, van aki nem. és aki nem, és pl mást akar csinálni, amivel élvezné az életet, de az drága, akkor annak szopás az élete. sajnos ez így van
2014. júl. 17. 16:43
6/12 anonim válasza:
Jelentkezem a csapatba :). Csak a munkámnak élek, de nem élvezem, így telnek a napok, míg mások már annak is tudnak örülni, ha épp nem esik az eső 8az ilyeneket nem tudom megérteni). Vannak persze technikák, hogy ne legyen oly monoton egy nap, de szerintem nem érnek semmit...
2014. júl. 17. 16:48
7/12 anonim válasza:
Magyarul egy nő kell vagy férfi mert nem derült ki milyen nemű vagy.
Nekem még ennyi dolgom sincs mint neked kérdező az sem jobb ha nincsenek az életben meg ezek a dolgok, örülj hogy tudsz dolgozni és pénzt keresni, mert én munkanélküliként egész nap bezárva töltöm az életem a lakásomba mivel nincs pénzem nincs életem sem és barátok sem. Na ez a szívás.
26/N
2014. júl. 17. 16:51
8/12 A kérdező kommentje:
az a gond, hogy én meg nagyon irigylem az olyan embereket, akik mindennek tudnak örülni. én pl örök elégedetlenkedő vagyok, holott más mit nem adna az életemért.
ezen igyekszem változtatni, kicsit pozitívabbnak lenni, mert érzem, hogy ez így nem lesz jó. remélem sikerül.
2014. júl. 17. 16:52
9/12 anonim válasza:
De! Az ember csak rohan dolgozik egész életében. a melóba mindenki marja egymást tiszta idegbeteg mind.Hétvégére annyira elfáradok hogy kedvem sincs menni sehova. ....
2014. júl. 17. 16:53
10/12 anonim válasza:
7es! Mi élvezet van abba, h dolgózhatsz? Az h a milliomost még milliomosabbá teszed?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!