Miért érdemes élni?
Figyelt kérdés
Sorozatban érnek a rossz dolgok, az életem egy véget nem érő rémálom...2016. nov. 26. 21:13
11/31 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy nekünk összejött az élet?
Feltehetőleg semmit nem tudsz rólunk.
12/31 A kérdező kommentje:
Ahogy ti sem rólam, Bambi.
2016. nov. 26. 21:59
14/31 A kérdező kommentje:
Ha annyira rossz lenne neked, hidd el, hogy nem pozitívkodnátok itt.
2016. nov. 26. 22:08
16/31 anonim válasza:
Na, még olyat sem hallottam senki szájából, hogy pozitívkodok.
Már régen eltemettem volna magam a hátsó kertben, ha nem próbáltam volna meglátni a sok rosszban a jót.
Csak rajtad áll.
17/31 anonim válasza:
Lehet pozitívkodni minden helyzetben. Legtöbb dolog fejben dől el. Egy nyugodtabb napodon mérd fel a helyzeted, alkalmazkodj a körülményekhez, vedd számba a lehetőségeidet, és tegyél valamit a jövőd érdekében, ne csak nyavajogj! Ha egészséges vagy, akkor nincs akadály! Vedd kezedbe a sorsod!
18/31 anonim válasza:
Mit vársz? Milyen válaszokat? Te már feladtad, akkor kár papolni neked.
Mesélj már! Mi a bajod? Mi az a nagy kilátástalanság?
19/31 anonim válasza:
Konkrétan mi a probléma,mi a baj?
20/31 A kérdező kommentje:
1. Ide nem fogom leírni, maximum privátban.
2. Úgy is csak azt mondaná mindenki, hogy ,,Lépj túl!". Ezt eleget hallottam már, én megértésre vágyom.
2016. nov. 26. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!