Éjjel ügyeltek a nyugalomra? Miket tesztek meg alvás előtt?
Figyelt kérdés
Hogyan gondoskodtok a jó alvásról?2016. nov. 25. 19:55
1/6 anonim válasza:
Megmosdok, és lefekszem, A szobában nincs bekapcsolt elektromos gép. A lámpát leoltom és alszunk.
2/6 anonim válasza:
Olvass legalább fél órát (mármint könyvet, ne internetet, ha nem lenne egyértelmű :D) elalvás előtt.
4/6 gömbicica válasza:
lefekvés előtt 0 TV
főleg valami orditós, verekedős, öldöklős xart nem
nem eszem tele magam
iszok egy pohár vizet lefekvés előtt
-és én megköszönöm a napomat, a családomat, a jó dolgokat azért mert örömöt okoztak, a rosszakat, mert felhivja a figyelmemet, hogy hülyeséget csináltam, és jó éjszakát kivánok férjemnek-barátomnak, feleségemnek, .... kinek mi van, és megkérem az égieket vigyázzanak rám és a családomra-
5/6 anonim válasza:
Hannibál sorozatot nézem lefekvés előtt.
Miután lefekszek egyből gondolkodok a napomról, feldolgozom. Ha ezzel végeztem, elhagyom a gondolataim és nagyon mélyen elalszok, de van amikor nem sikerül, és akkor egész este elmélkedek félálomban.
6/6 anonim válasza:
Én a c.centrálon alszok el,mielött elaludnék kikapcsolom a tvt. Ha félig vagyok álmos és nem megy a tv nem tudok elaludni, de szerintem egyedi eset vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!