Előre megbeszéltük, mégse tartja hozzá magát. Mit tegyek?
Beszéljetek meg másik időpontot.
Apukádnak a barátod egy idegen. Így valóban kellemetlen lehet, ha ott van. Főleg ha nem egy nagy házban laktok.
Anyaként írok, mégis azt mondom, ha valaki valamit megígért, azt be kell tartani, ha csak nem jön közbe olyan, ami ellehetetleníti...
A dolgozom, fáradt vagyok szerintem csak kifogás, most fogta fel, mire mondott igent, lehet el se jutott az agyáig, amikor beleegyezett, és most vissza szeretne lépni... jobban oda kéne figyelni, ki mit ígér vagy enged, mert a bizalom nagy felelősség. Nem tudom, hány éves a kérdező, de abban igaza van, ha valamira ígéretet kapott, jogosan kéri a betartását.
csak félti h a kicsi lányát a saját házában pélora fenik...
megértem apud...független h volt már köztetek dolog vagy sem ..valószínű h volt de akkor is apád még félt fogadd el ne rimánkodj ...örülj h valaki tényleg foglalkozik még veled nem csak kamuból szeret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!