Hogy lehet felismerni egy igazi rockert és egy pózert?
A pózer magamutogató, feltűnősködő. Egy igazi rockerre ez általánosságban nem jellemző, sokszor magányos farkasok, csak néhány igazi baráttal, nem pedig felületes haverokkal.
Az igazi rocker nem akar mindenáron full új cuccokkal virítani, és az is jellemző, hogy nem feltétlen drága ruhákban jár, jellemzően nem költ üres márkákra.
De szerintem az igazi rockerek vagy kihaltak a '80-as, '90-es években, vagy már családapák / anyák.
Igazából nem mindegy? Én szinte csak rockot hallgatok egy-két kivétellel. Régebben játszottam is rockbandában. Rendszeresen járok koncertekre. De az öltözködési stílusomon nem látszik meg, egy-két bandás póló kivételével (összesen 4db). Inkább a hétköznapi de mégis kicsit elegáns cuccokat szeretem. Most akkor ilyen logikával én pedig latens rocker vagyok?
Inkább hagyjad az ilyen embereket. Ha így akarnak népszerűek lenni azzal se ártanak senkinek. És nem kell minden zenét és előadót ismerni hogy szerethessen valamit az ember. Lehet hogy az ilyeneknek pedig pont csak az öltözködési stílus jön be. Azok az emberek akik mindenkit valami kreált indok miatt utálni vagy kitaszítani akarnak sokkal rosszabbak.
Ez érdekes. Én csak rockot hallgattam egész életemben, de senki nem mondja meg rólam, mert egyetlen fekete/együtteses cuccom sincs.
A legjobb az, ha nem a külső alapján ítélsz.
Akin kivulrol latszik hogy rocker az pózer.
Ennyi.
1-es vagyok:
Én hip-hopba utazom ,mégis sokan metalhead-nek/rockernek/emo-nak hisznek ,mert szinte csak fekete,fehér és szürke cuccokat hordok. De közöm sincs a rock zenéhez. :DD
Ez is hülyeség, hogy akin kívülről látszik az pózer. Most ha én egész nyáron spórolom a zsebpénzemet arra az egy db pólóra amin az a banda van amit évek óta reggeltől estig hallgatok az miért pózerség? Vagy ha leülök és hetekig dolgozok textilfestékkel, hogy egy bandát rávarázsoljak egy pólóra mert egyszerűen boldoggá tesz minden ami a bandával kapcsolatos.
Aki pózer arról boldog, boldogtalan tudja, hogy mit hallgat. A fülest nem azért ellenőrzi le, hogy ne legyen túl hangos, hanem, hogy eléggé hallják-e mások. És ami még jellemzőbb: lenézik azokat akik egyebet hallgatnak és számukra csak a rock az értelmes zene. (És itt a rock gyakran pop-rock, screamo és egyéb alternatív ágakat jelent)
"Most ha én egész nyáron spórolom a zsebpénzemet arra az egy db pólóra amin az a banda van amit évek óta reggeltől estig hallgatok az miért pózerség?"
Azert mert felveszel egy elore gyartott pózt, egy séma szerint viselkedsz.
Ez a pózerség.
#9-es! Milyen előre legyártott póz az, amit én felvettem, és mégse tudom magam bekategorizálni sehova? Lol
Azt is elítéled és pózernek tartod aki a zsebpénzét biciklire vagy gördeszkára gyűjti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!