Honnan lehet felismerni egy igazi Rolex órát?
A söpredéket fel lehet ismerni könnyen (már akinek?) mert látványra is a piaci 2000 Ft-s órák kidolgozásának megfelelő primitív igénytelen hulladék vagy pl. alján üvegablak.
A korrekt, az utolsó csavarig szinte hiteles másolatot, ami viszonylag drága is (80-100 ezer Ft), azt szakirányú ismeretek nélkül nem fogod kiszúrni.
Érdemi válaszokhoz keresd fel az index fórumon a svájci órás topikot, ott rutinos szakik vannak.
Szia, órás vagyok, szívesen segítek, de akár az index svájci órásra is írhatsz, ott is válaszolhatunk.
Egyébként vannak standard jelek, pl. üveg hátlappal csak egy nagyonrégi Rolex készült, amit nem hamisítanak, tehát ha átlátszó a hátlap, tutira hamis.
Vagy a lupe (nagyító) épp hogy csak alig nagyít valamit.. de sok apróság lehet, amin megbukik egy hamisítvány. De a szerkezetet nem tudják lemásolni, ahhoz viszont nem könnyű hozzáférni egy laikusnak.
Sziasztok,
nekem szükségem lenne egy kis segítségre Rolexel kapcsolatban. Kaptam. Én nő vagyok, de férfi az óra. Használt, és szerintem jó minőségű replika. De inkább ennek megerősítését, vagy nem :) órásra bíznám.
Tudok segíteni? Képem is van ám:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!