Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti szoktatok pénzt adni...

Ti szoktatok pénzt adni olyanoknak akik megállítanak az utcán, hogy a beteg gyerekeknek gyűjtenek?

Figyelt kérdés
Én soha nem adok, mert nem tudom, hogy tényleg nekik lesz-e e pénz, a másik meg, hogy kijelentik, hogy ennyi meg ennyi Ft, nem is amennyit te gondolsz. Múltkor is megállítottak egy bevásárlóközpont előtt, hogy adjak, megkérdeztem mennyi, mondja hogy 1500, mondom, hogy nem adok erre mondja, hogy akkor amennyit gondolok. Mennyire lehet ezekben megbízni?

2016. nov. 19. 13:32
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
soha. nem erdekelnek se az ehezo afrikaiak se a szegenyek se a beteg gyerekek. nem az en problemam oldjak meg masok. az allatoknak viszont komoly osszegeket adok rendszeresen.
márc. 30. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!