Hogyan segitsek beteg gyerekeknek? Hogyan tamogathatom a raszorulokat?
Mivel nem írtad, hogy hol laksz - így nehéz segíteni... :-)
Nekem elég sok kísérletem kudarcba fulladt, pedig még a vakok óvodájába is telefonáltam (ruhák), de azt mondták, köszönik, mindenük van (BP)
Vidéken tudom, hogy sokkal nagyobb szükség van rá...
Általánosságban annyit tudok mondani, hogy a Máltai Szeretetszolgálat mindig rászorulókhoz viszi - ha van a környéketeken, próbáld meg velük felvenni a kapcsolatot.
Részvétem a papád miatt.
Esetleg kórházaknál is érdeklődhetsz, hogy a gyermekosztályokon szükség van-e valamire (anyukám önkénteskedik, és például színezőknek, színes ceruzáknak nagyon örültek.) Vagy ha jól tudom - bár javítsatok ki, ha tévedek - az SOS gyermekfalvak is szívesen vesznek adományokat.
Igen, én is akartam írni az adományboltot, de leszavaztam magamat :D , mert:
1.- a kérdező gyerekeknek akar segíteni, s ott nem feltétlenül ahhoz jut el, akinek nagy szüksége van rá
2.- az adományboltban pénzért kell megvásárolni, s az igazán rászorulóknak lehet, annyi pénzük sincs - illetve vidéki kistelepülésekről nem jutnak be adományboltba, a Máltai Szeretetszolgálat viszont rendelkezik olyan háttérrel, hogy nekik nem okoz gondot a falvakba való leszállítás (2.-es vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!