Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Érdemes ezért psziciáterhez...

Érdemes ezért psziciáterhez vagy ilyesmihez fordulni? Nem pszichológushoz, az nem segített.

Figyelt kérdés

Sosem éreztem hogy szeretnek. Plàne a csalàdomban nem érzem se a szüleimnél.

Ez kihat a pàrkapcsolatomra és barátaim sincsenek.

Nem vagyok nyitott, nincs önbizalmam.

Mindenkinél kevesebbnek érzem magam.

Nagyon rossz ez, minden nap ezekkel küzdök de nem tudom elfogadni.

Érdemes ezzel oda fordulni, vagy mit javasoltok?

18 L

2016. nov. 18. 21:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Ezzel nem érdemes pszichiáterhez fordulni, mert a problémád gyökerét nem fogja kezelni, csak a tüneteket. Azaz gyógyszereket, nyugtatókat ír fel, amik roncsolják a szervezetedet, ráadásul rájuk is szoksz, és egy idő után ha nem szeded, azért leszel ideges. A lelki oldalát a dolognak pedig egyáltalán nem oldja meg (ha elhagyod a gyógyszert, azok ugyanúgy elő fognak jönni). Szóval nem.

Neked az hiányzik, hogy valamiben sikeres legyél, mert az önbizalmat adna neked. Akármiben, azzal, amit tanulsz/dolgozol, vagy valamilyen hobbiban. A sikerélmény a legfontosabb. Mindenesetre az biztos, hogy amíg magadban nem teszel rendet, addig semmihez nem tudsz hozzákezdeni. Nem az a legfontosabb, hogy mások szeressenek, és elismerjenek, hanem az, hogy te elfogadd és szeresd magad. Azzal meg ne foglalkozz, hogy mások hogy viszonyulnak hozzád, mert ez a dolog magától fog alakulni. Ha azt látják az emberek, hogy valamiben sikeres vagy, és ettől magabiztos és kiegyensúlyozott leszel, akkor szeretni fognak. De ez igazából nem jelent semmit, ne tartsd fontosnak, hogy mások szeretnek-e vagy nem. Az emberek szeretete mindig felszínes és érdekekhez kötött (a párkapcsolat és családon kívüli emberekről beszélek).

2016. nov. 19. 09:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha van kedved, beszélgess velem. Szerintem jobb kibeszélni magadból ami bánt, és nem kell pszichiáterhez menned. Ő tényleg csak gyógyszereket írna fel, amivel semmire sem mész.

Szóval Írj rám nyugodtan, én is 18 éves lány vagyok. :)

2016. nov. 19. 10:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Sajnos ezekről az itt induló beszélgetèsekről negatív tapasztalataim vannak 😕
2016. nov. 19. 10:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Hány emberrel beszélgettél itt eddig?
2016. nov. 19. 11:14
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
pl itt is jelezhetnéd, hogy mi tetszik. Adhatnál a neked tetsző válaszokra zöld kezet
2016. nov. 19. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!