Másfél éve járok pszichológushoz én mosanra nagyon megszerettem, elmondjam ezt neki?
Az a helyzet ,hogy velem kivételezett kicsit. Általában heti kétszer találkoztunk egyszer a terápia miatt, meg heti egyszer elvitt jógára, mert az is jót tesz, de volt hogy heti háromszor is találkoztunk, ha valami nagy gond volt....
sokat segített nekem, volt hogy még zsebpénzt is adott. és kérem senki ne legyen rosszidnulatú és ne szólja le a pszichológusomat, tudom ,hogy ez etikailag nem helyes, de szerintem szívére vette a sorsomat... én meg mivel szeretethiányos vagyok megszerettem őt. meg hát ő foglalkozott velem eddig a legtöbbet. Az anyám nem foglalkozott velem ennyit..
Szóval nagyon megsemmisülnék, ha azt mondaná ,hogy többet már nincs rá szükségem. mert szükségem van még rá. és lehet, hogy ha helyre jönnek a dolgok az életemben, akkor már nem kötődöm majd hozzá ennyire, de addig még nagyon fontos nekem. beszéljek vele erről? vagy inkább ne is említsem ezt neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!