Más is van aki elveszettnek érzi magát (többi lent)?
21 éves leszek januárban és úgy érzem nem tudom mihez kezdjek majd magammal a későbbiekben
nem tudom mit fogok csinálni egyetem után, mit fogok továbbtanulni, mit fogok dolgozni
nincsen értékesíthető tudásom még, egyetemen a tananyag nem olyan érdekes mint anno gondoltam róla, emiatt felemásan teljesítek néha úgy érzem időpocsékolás csak
közben pedig van bennem egy kis bűntudat is
édesanyámmal nagyon jó a kapcsolatom, ő a legfontosabb ember számomra, születésem óta mindig mindent meg tudtam beszélni vele, mindig támogatott és segített, ha valami lelki bajom volt vagy hogyha az iskolát kellett fizetni, de edzést is, különtanárt, gitárórákat
sosem volt velem szigorú, de ugyanakkor nem is kényeztetett el, gyerekkoromban nem kaptam meg mindent amit akartam, ha rossz jegyet kaptam az iskolában nem szidott le, de nem rámutatott hogy a tanulásnál valamit rosszul csináltam
szóval röviden szerintem a tőle telhető legjobb módon nevelt és néha úgy érzem nem fogom tudni neki majd ezt egy nap visszaadni
persze ha öreg lesz látogatni és gondozni fogom, de valamiért ezeket kevésnek érzem azok után hogy ő 20+ évig nevelt és támogatott engem
#10 egy pillanatra azt hittem hozzászólást írtam a saját kérdésemhez
egy az egyben teljesen ez van velem is
amit most egyetemen tanulok nagyon nehezen lesz érvényesíthető a munkavilágban, maximum azzal mennék valamire ha én is ezen a területen oktatnék majd egyetemen, de nem akarok se tanár, se oktató lenni
pont emiatt ebben a vizsgaidőszakban már egyáltalán nem foglalkoztatnak a vizsgák, minimális energiabefektetéssel készülök, aztán amilyen lesz olyan lesz
de ebben a félévben már a tananyag se kötött le, elég sok olyan tárgyam volt amik egyszerűen nem tudtak foglalkoztatni (a fele vagy a 2/3 a tárgyaknak)
jó ideje képzésváltáson is gondolkozok, de ugyanakkor attól is tartok, hogy később megbánnám ha ezt a képzést nem fejezem be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!