Van itt még valaki, aki szívből gyűlöli ezt a materialista, istentelen világot, és elveszettnek érzi magát benne?
Aki tanul, az nem elveszett ebben a "materialista, istentelen" világban :) Magadban kell keresni az értéket, az erkölcsöt, és a jóra vágyást, nem pedig azért, mert félsz egy felsőbb, nem létező hatalomtól.
Amíg kívülről várod a megerősítést, a jutalmat, és nem azért cselekszel, mert TE jónak látod, addig igen, elveszett leszel ebben a rusnya világban :) A világ mindig olyan, amilyen te vagy belül. Ha szeretsz élni, akkor mindenhol meglátod a szépet. Ha rühelled az életet, akkor meg a legszebb táj is ronda lesz.
Sok szabály van a világba amivel én sem értek egyet, de hát
farkas törvények uralkodnak valahogy ezen törvények között
kéne megkeresni érdekeinket és találni világi boldogságunkat.
Én se tudok azonosulni a világgal,nem értem azt hogy miért
kevesebbnek éreznem magam csak azért mert nincs pénzem,
mivel nagyobb ember hogy neki pénze van.
Felsőbb rendűnek tartják magukat mert nekik sok jutott
a zöld hasuból és egyes emberek ember felettinek
állítják be őket pedig ők is meghalnak és ugyan úgy járnak
a wc-re mint mi.
ma 20:27
Ez azért így nem igaz, az emberek körülötted nem a döntéseid következményei, ők szimplán jöttek és most itt vannak és akadályoznak vagy segítenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!