Felhívtak Indonézia hívószámmal. Veletek előfordult hasonló?
Figyelt kérdés
+62 előhívóval felhívtak, nem hívtam vissza. Veletek előfordult hasonló?2016. nov. 12. 19:46
1/9 A kérdező kommentje:
Ja, s nincs Indonéziában élő ismerősöm.
2016. nov. 12. 19:49
2/9 anonim válasza:
Egyszer vki venezuelábòl írt ràm whatsappon, kérdeztem h ki ő meg h honnan tudja a számom. Azt mondta h az instagrammròl. Nekem viszont nincs instagrammom.
3/9 anonim válasza:
Anno. skype-on bejelölt valaki, felhívott és elkezdett nekem kínaiul magyarázni valamit nagyon.
4/9 anonim válasza:
engem valami afrikai számról csörgettek meg, persze nem hívtam vissza, egyszer pedig egy szintén afrikai menyasszony jelentkezett 5 millió dolláros örökséggel :)
5/9 anonim válasza:
#4 az emailen volt? Mert nekem is jöttek ilyenek, hogy a gazdag politikus aput lelőtték és segítsek a pénzt átmenekíteni.
6/9 anonim válasza:
Nehogy visszahívjátok már,mert lehúzzák a telószámládat! Régi csalás de még működtetik,mert vannak újszülöttek akiknek még új a vicc ..
7/9 anonim válasza:
persze, a gazdag afrikai örökség emailbe jött, még képet is küldtek egy csajrol :)
8/9 anonim válasza:
Igen, volt hasonló.Ezeket nem szabad felvenni, mert csak pénzt csalnak ki. Olvass utána - google-, sok cikk van a témában.
9/9 anonim válasza:
Nigériai levelek, igen.
Nekem is küldött képet az a valaki egy nőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!