Miért vannak bizonyos személyeknek hasonló elvárásaik irányomban?
23 éves (ifjú) vagyok, és mondhatnám, hogy több embertől is "megkaptam a magamét" az utóbbi időszakban.
Az egyik ilyen torz megnyilvánulás részükről az volt, hogy agresszíven kérdőre vontak több alkalommal is afelől: miért nem volt még barátnőm, és mi okból kifolyólag nincsenek igényeim emberi lények társaságára.
Sőt, néhányan még azt is kitartóan hangoztatták, hogy nekik ilyen korban már gyerekük és saját vállalkozásuk volt, pedig jelenleg is csak két-három évvel idősebbek nálam.
...És az előbb említett dolgok csupán az engem ért megszólások nagyon apró részét képezik, melyek közül sokat idegenektől "kaptam".
Nem említettem még az életvezetésemet ért felháborodásokat, vagy az étkezési szokásaimba való belekötést sem.
Mennyi idős vagy, 23? A te korodban én már 24 voltam! 😂
Sürgősen tanuld meg lapattintani magadról a "bezzegelőket".
Páran lehet, hogy aggódnak érted. Ezért ne haragudj rájuk, érthető dolog, hogy nem értik miért nem volt még kapcsolatod ennyi idősen és miért beszélsz úgy az emberekről ("emberi lények"), mintha te nem tartoznál közéjük.
Szerintem pusztán csak aggódnak érted és nehezen kezelik a furcsaságod, ami így írottan is átjön a megfogalmazásodból, de gondolom ezzel te is tisztában vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!