Thaiföld, Indonézia és ehhez hasonló helyeken havi 150-250. 000 forint milyen életszínvonalra elegendő?
Figyelt kérdés
2016. okt. 16. 02:51
1/10 anonim válasza:
Es megis hol?mert mondjuk pl Bangkokban kb semmire sem eleg........videken talan....
2/10 anonim válasza:
Mindkét országban kicsit jobban meg tudsz élni,mint magyarországon,ha jól tudsz alkalmazkodni,és nem nyúlnak le a helyiek.De Thaiföld kicsit drágább mint Indonézia,persze nem a túristák által látogatott előkelő helyek,hanem vidéki városok,falvak.
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Fűtésre mondjuk egyik országban se kell költeni,így sokat meg tudsz spórolni:D
5/10 anonim válasza:
Ez Magyarországon is elég korrekt pénz. Délkelet-Ázsia valamivel olcsóbb, de mostanában kezdenek felzárkózni sajnos árak terén, pedig nyugdíjaskoromra oda akartam költözni.
6/10 BiTOPro97 válasza:
Mind a két helyen olcsóbb azonos szinten a megélhetés mint hazánkban, kivétel lenne az egészségügy, ha a kellő biztosítás nélkül vágnál bele.
7/10 BiTOPro97 válasza:
Ez lemaradt.
Az ingatlanoknál és lakhatásnál fontos megjegyezni, hogy nincs súlyozva, így a sok gazdag méregdrága ingatlan emeli meg az átlagot.
Amúgy mind a két helyen élt ismerősöm tartósan.
A szegénységet, a betegségeket és a klímát nehéz elviselni sokaknak.
8/10 Helyes válasz válasza:
A sógornőm Thai, a megélhetés olcsóbb,mint itt,jól kijössz belőle.
9/10 anonim válasza:
Nekem is lenne kérdésem. Pár év múlva kint Thaiföldön szeretnénk élni 1-2 évet. Én állandó gyógyszert(pszichiátriai) szedek. Nem tudom, hogy itthon előre felírnak-e éves adagot vagy ott majd hogyan jutok hozzá?
10/10 BiTOPro97 válasza:
#9 Ott az vényköteles gyógyszereket is simán megkapni csak úgy gyári képviseleten. A kigyúrt helyi pasik mind melegek, ott veszik a hormonokat hozzá. Csak hivatalos boltban kell venni.
u.i.: Anyám egyik szakmájába vág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!