Lemondanátok ezt az utazást is?
Én is mennék.
És a hétfői utat sem mondtam volna ne.
Most komolyan, akkor senki ne menjen nyaralni?
Balira nem mennék, de nem a félelem miatt, hanem mert nem érdekel.
Párizsba bármikor szívesen.
Most nem fognak ott hetente lövöldözni... Sőt, valószínűleg ilyen biztonságos még sosem volt.
Más kérdés, hogy nyilván közvetlenül a lövöldözés utáni napokban én sem mentem volna, de az sem a félelem miatt lett volna, hanem mert ki van zárva, hogy ott szórakozzak, jól érezzem magam, ahol egy nemzet gyászol. Nagyon érzéketlen dolognak tartanám, így elhalasztanám. De a januárral már semmi gond, nyugodtan lehet menni.
Én jövőhéten szerdán megyek Thaiföldre. Eszembe sem jutna lemondani,még akkor sem ha Heathrow reptéren szállunk fel. főleg, hogy most elég nagy a biztonság.
Bevallom én a párizsi utat sem mondtam volna le a helyedben.
Szerintem jól tettétek, hogy a párizsi utat lemondtátok.
Nem is a biztonságotok miatt, de nem biztos hogy jól tudnátok most ott érezni magatokat. Illetve sok minden nincs is nyitva a nevezetességek közül.
Balira az utat nem mondanám le. Szerintem ott ezzel a jelenlegi helyzettel kapcsolatban nem történik semmi, nem érintettek. A Dubai reptéren való átszállástól sem félnék. Nagyon szigorúnak és biztonságosnak gondolom.
Parizsban lakom
Szerintem logikatlan volt lemondani, ha valami hat epp a robbantas a garancia arra, hogy nem ugyanott fogjak masodszor is megismetelni. Ugy unalmas lenne, logikus hogy legkozelebb mas celpontot keresnek.
Reggel szepen kitartom a tenyerem a kapun vizszintesen, hogy esik-e, fuggolegesen hogy lonek-e, aztan megyek meloba :)
Minek lemondani bármi utat is? Én tuti nem montam volna le Párizst se.
Bali meg a kevenc helyem. Voltam ott 2 hetet és imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!