Lemondanátok ezt az utazást is?
Engem mindig elszomorítanak azok az emberek, akik sok tévéhíradót bámulnak, és abból próbálnak a világ milyenségére következtetéseket levonni.
Ezt a párizsi utat is kár volt lemondani, és őszintén nem is értem, honnan veszed azt, hogy Balin majd a te medencédet robbantják fel...
Balira mindenképpen elmennék, életre szóló élmény lehet. Még akkor is, ha állítólag abból nem látod meg az gazi Indonéziát.
Párizsit én is lemondtam volna, nézzenek nyuszinak, de igenis félnék egy újabb támadástól. A közhangulat és a tudat, hogy mi történt meg csak rányomná a bélyegét az én közérzetemre.
Amúgy ti hogyan tudtok eljutni ilyen sok helyre? (Kérdezem a kommentelőktől, akik voltak Indonéziában, Thaiföldön, stb.?) Nyaralás vagy esetleg olyan a munkátok? Tényleg érdekel, szeretnék az életem során én is rengeteget utazni.
13.-s, 5.-s vagyok, én úgy jutottam el Balira (sajnos) hogy előtte majd 2 hónapot az igazi Indonéziába voltam és Denpassarból ment a vissza a gépem Bangkokba majd haza. Így sajnos 6 totál felesleges napot töltöttem Balin alig várva hogy induljon a repülő Bangkokba. Szóval Balinak semmi köze nincs Indonéziához leszámítva azt hogy oda tartozik.
És sem nyaralás sem munka nem volt hanem egy hosszabb utazás része volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!