Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennél ha ilyen helyzetben...

Mit tennél ha ilyen helyzetben lennél?

Figyelt kérdés

Adott egy munkahely, ahol van egy főnökség akik igazából nem látnak bele a beosztottak munkájába, mert minden részegnek van egy kis főnöke, aki jelent nekik vagy épp meg is bíznak benne és nincs rá szükség.

Az a lányeg, hogy a mi részlegünk 3 fős, 1 kis főnök 2 beosztott, viszont munka 1 emberre szabott, de mivel 2en dolgozunk így a bér megoszlik mikor milyen arányban, amire semmi szükség mert míg egyedül voltam is megtudtam oldani mindent magyarul a másik ember szociális alapon lett felvéve...mert valakinek valakije, akit nem tudtak hova rakni.

Ha viszont tudná a fönökség, hogy igazából nincs rá szükség valószínű fel se evszik vagy már kitették volna.

Mit tennétek ebben az esetben? Egy felesleges kolléga, akinek a ti károtokon segítenek. A kis főnök akár havernak is mondhatnám. Ha nem szólok magamat szopatom, ha szólok a másik embert...

2016. nov. 12. 16:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Bocs a hibákért telefonrol kicsit nehez a gepelés
2016. nov. 12. 17:38
 12/13 A kérdező kommentje:
igen van bennem egy kicsit ilyen is, hogy ki cseszek vele, de nem is vagyunk jóban hogy most annyira együtt elljen vele éreznem, és tényleg nem állapot, hogy az én káromon segítsenek neki.
2016. nov. 12. 17:40
 13/13 anonim ***** válasza:

lóvéról van szó ha jól veszem ki.

vagyis ha ő ott van,akkor neked kevesebb jut.

alap,hogy kitúrnám a getcibe.

először a saját módszereiddel,hogy lehetőleg elba-sszon valamit és csak végső lehetőségként vonnék bele mást,vagy a vezetőséget.

2016. nov. 12. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!