Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennél ha ilyen helyzetben...

Mit tennél ha ilyen helyzetben lennél?

Figyelt kérdés

Adott egy munkahely, ahol van egy főnökség akik igazából nem látnak bele a beosztottak munkájába, mert minden részegnek van egy kis főnöke, aki jelent nekik vagy épp meg is bíznak benne és nincs rá szükség.

Az a lányeg, hogy a mi részlegünk 3 fős, 1 kis főnök 2 beosztott, viszont munka 1 emberre szabott, de mivel 2en dolgozunk így a bér megoszlik mikor milyen arányban, amire semmi szükség mert míg egyedül voltam is megtudtam oldani mindent magyarul a másik ember szociális alapon lett felvéve...mert valakinek valakije, akit nem tudtak hova rakni.

Ha viszont tudná a fönökség, hogy igazából nincs rá szükség valószínű fel se evszik vagy már kitették volna.

Mit tennétek ebben az esetben? Egy felesleges kolléga, akinek a ti károtokon segítenek. A kis főnök akár havernak is mondhatnám. Ha nem szólok magamat szopatom, ha szólok a másik embert...

2016. nov. 12. 16:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én nem bánnám, ha lenne egy főnököm, ha részeg lehetek.
2016. nov. 12. 16:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Mivel a fizetésem nem lesz se több se kevesebb ha kirúgják a másik embert, így nem tenném tönkre az életét. Nem rúgatnám ki, csak, hogy nekem jó legyen, főleg ha semmi haszna nincs.
2016. nov. 12. 16:52
 3/13 A kérdező kommentje:
De pont ez a lényeg, amíg nem Ő volt több volt a fizetésem.
2016. nov. 12. 16:54
 4/13 A kérdező kommentje:
amíg Ő nem volt*
2016. nov. 12. 16:54
 5/13 A kérdező kommentje:
és mondom a főnökkel sincs baj, mert olyan mintha egy haverom lenne, így ha közlöm vele a panaszt valószínűleg kiteszik a pótkerekemet...
2016. nov. 12. 16:56
 6/13 A kérdező kommentje:
van egy fix fizetésün, de ezen felül van ami a munka mennyiségétől függően változik, ez az az összeg és munka, amit egy ember is megtudna csinálni kányelmesen, mégis mellém raktak egy pótkereket, akinek semmi haszna.
2016. nov. 12. 17:00
 7/13 anonim ***** válasza:
megpróbálhatsz szólni, de azért fontold meg.. ha nagyon kardoskodsz, lehet nem a "pótkereket" rúgják ki, hanem téged. Elvégre ha helytálló a vélekedésed, akkor valami nagyobb halnak a rokona vagy ismerőse. Biztos, hogy tőle szabadulnának meg?
2016. nov. 12. 17:20
 8/13 anonim ***** válasza:

Én szólnék, nem a másik ember ellen, hanem magamért. Ha kevés a munkaerő, és felvesznek valakit, ne az én káromra tegyék. Ha meg "szociális alapon" címszó alatt károsítsanak meg, kínomban röhög a vakbelem. Ha engem felvettek egy munkahelyre, ellenben ötven másik jelentkezőt nem, akkor most nekem legyen bűntudatom miattuk?

A haver-főnök talán tud valamit lépni, vagy legalább több konkrétumot tudsz meg az ügyről. Kérdezni azért szabad, attól még csak nem raknak ki senkit. Megértem azt is, ha sajnálod az illetőt.

2016. nov. 12. 17:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Unalmas vagy, mondtam már.
2016. nov. 12. 17:34
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem akarok belebonyolódni kinek a kije, de ebben biztos vagyok, hogy én maradnék, mivel a főnökünk is olyan, hogy 1-2 év kellett mire beleszoktam, hogy hogyan kell kezelni a dolgait és nem fogja ezt előről kezdeni és vele egyáltalán nincs jóviszonyban, csak el van mellette. Maximum az lesz, hogy nem teszik ki és maradunk mint ketten, de ez a verzió, hogy engem rugjanak ki lehetetlen, eleve sok mindent csak én tudok mgcsinálni amit ő nem pl. jogija sincs a kollégának ami elengedhetetlen és még sorolhatnám, most konkrétan annyi a dolga, hogy jön velem és nem csinál semit vagy helyettem csinál kisebb dolgokat, de egy számlázást se mernek rábízni.
2016. nov. 12. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!