Mit tennél, ha ilyen helyzetben lennél az új munkahelyeden, mint én?
Egy hónapja vagyok a munkahelyemen, adva van egy számítógépes program, amit nem tudok még mindig rendesen, a kolléganőmnek kellett volna betanítania, de nem tette rendesen, persze elmondott mindent, legalábbis szerinte, de ez úgy zajlott le, hogy elhadarta gyorsan és kész. Azt még hozzátenném, hogy ez nem egyszerű program, nem magától értetődő, hogy mikor hova kattints, nem is lehet önállóan megtanulni.
Most egyedül vagyok két napja, mert a kolléganőm beteg lett, így elrontottam már néhány dolgot, ezért kaptam lecseszést, de ma ismét elrontottam. Hiába mondtam a főnöknek, hogy a kolléganőm nem tanított be rendesen, és így ha nem mutatja meg valaki rendesen, csak hibát hibára halmozok majd. Mit tegyek?
Hát, a legtöbb programnak (bár fogalmam sincs milyen jellegű program lehet, mert nem mindegy azért, hogy mondjuk grafikai, tervezői, könyvelő, mittudomén) szerintem van letölthető demója legalább az oldalukon.
Töltsd le és tanulmányozd a súgóját.
Mindenesetre szerintem már az elején kellett volna szólnod a kolleginának, hogyha valamit nem értesz, nem pedig 1 hónapig nézni bambán és csak pötyörészni, anélkül hogy tudnád mit miért teszel. És nem a kolléganődre kellene fogni a saját hiányosságaidat, főleg mikor nincs is ott hogy megvédje magát, mert nem túl szimpatikus húzás, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!