Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nos egy kérdés lányok sokat...

Nos egy kérdés lányok sokat hallom ha meg jönn nektek a szokotnál bizarabban viselkedtek ez igaz? Többi lent

Figyelt kérdés

Szívesen hallanék pár olyat hogy mi volt a legdurvább amitt ez idő alatt tettetek fiúk is írhatnak mit csinált barátnöjük (:

Esküszöm semmi rossz szándékom sincs de én még semmi furát nem vettem észre

#Nemtommitírjakidedemosteztfogomideírnimertmiértneúgye?
2016. nov. 8. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
Nos-sal nem kezdünk beszélgetést, sem kérdést.
2016. nov. 8. 23:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon durva általában. Tüsszentek, és rögtön elkezdek izgulni, hogy a 3 deci vér, amit a rekeszizomból kilöktem, átázott a ruhámon.

#justgirlythings

2016. nov. 9. 00:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Én alapvetően ingerültebb és aluszékonyabb vagyok azokon a napokon. Ha éppen enyhébb, akkor ennél nagyobb gondom nincs, ha rosszabb, akkor fáj a fejem és/vagy a hasam, általában akkor vannak erősebb fájdalmaim, amikor a vérzés gyengébb, ha erősebb a vérzés, akkor fájdalmaim nincsenek, de akkor úgy szervezem a programjaimat, hogy nem megyek olyan helyre, ahol nem tudok elég gyakran betétet cserélni.
2016. nov. 9. 10:45
 4/4 anonim ***** válasza:
nos, én meg úgy látom, hogy valaki nem tud írni, jól látom? igen, jól. semmi 'bizarr' dolgot nem csinálnak olyankor a lányok, ne aggódj.
2016. nov. 9. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!