Férfiak ti hogy viselkedtek ha megdicsérnek?
Figyelt kérdés
Engem dicsértek már meg vagy egy munkámat, de nemtudtam hogy kezeljem mire gondoljak, mit mondjak. Úgy gondolom ha simán megköszönöm és mosolygok az már lehet nyálas, túl nőies, úgy gondolom kellene többet mondani.. de nem tudom mit.2016. nov. 7. 08:29
1/5 anonim válasza:
"Koszonom, igyekszem eromet kepessegeimet messzemenoen tulhaladoan vegrahajtani a kiadott feladatokat."
Ilyet vártál?
2/5 anonim válasza:
Ha a munkamat dicserik, akkor en ugy szoktam, hogy megkoszonom, es nem mosolygok. Ha a felesegem, akkor elbagatelizalom, ha egy masik no, akkor mosolygok, nem koszonom meg, es szolok neki, hogy nos vagyok, ha egy masik ferfi, akkor meg lasd az elozot.
3/5 anonim válasza:
A farokcsóváláson túl még hízelgünk is egy kicsit :D
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
:DD
2016. nov. 7. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!