Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti hogyan viselkedtek azokkal,...

Ti hogyan viselkedtek azokkal, akik utálnak?

Figyelt kérdés

Egyetemi csoporttársaim egy részéről van szó. Egy félreértés miatt nem bírnak, amit hiába próbáltam tisztázni, már nem hitték el. Én már többet nem fogok magyarázkodni valami miatt, amit csak kitalált egy idióta.

De most rosszul esnek ezek a lenéző, utálkozó tekintetek.

Persze a csoport másik felével jóban vagyok, viszont ez akkor is zavar.

Ti hogyan kezelitek, ha pl. iskolatársak vagy kollégák látványosan utálnak Titeket?

2016. ápr. 16. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Helyzetfuggo.

E helyzetben megmondanam nékik ha hozzamszolmak hogy hagyjanak es ne szóljanak hozzam ha eddig Ennyire agyhalottak voltak.

2016. ápr. 16. 17:49
 2/7 Kiabi ***** válasza:
100%
Ha egyesével megbeszéled velük a helyzetet, vagy egyesével megvered őket, akkor meg fog oldódni a dolog. Vagy állj ki eléjük óra közepén, és tisztázd a helyzetet
2016. ápr. 16. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Akik utálnak engem én is utálom őket (tudom nem a legjobb megoldás)

De ahogy írtad vannak akik nem fogadják el/fogják fel a helyzetet (ha valami dolog miatt nem bírnak mint téged)

Egyes emberek nézőpontján/felfogásán nem lehet változtatni egyet lehet velük tenni elkerülni őket (nem foglalkozni velük)

2016. ápr. 16. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Akik másokat utálnak, azok alapjában véve saját magukat utálják. Ne törődj velük.
2016. ápr. 16. 19:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Lexarnám őket.
2016. ápr. 16. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Leszarom
2016. ápr. 16. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Sehogy. Nem veszek tudomást róla. Köszönök és ennyi.
2016. ápr. 19. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!