Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kevés alvás után ti hogyan...

Kevés alvás után ti hogyan viselkedtek?

Figyelt kérdés
Én ilyenkor magamba roskadok, egész nap öngyilkos gondolataim vannak, kilátástalannak érzem az életem, mindenen elsírom magam. A mai is egy ilyen nap volt 3 óra alvás után. :(
2015. jan. 12. 15:16
1 2
 1/12 manó1235 ***** válasza:
Kb én is így vagyok, agresszív vagyok idegesebb, mindenen fent akadok.
2015. jan. 12. 15:21
 2/12 anonim ***** válasza:
ha keveset alszom..meneküljön ki merre lát :D
2015. jan. 12. 15:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ásítozom, bambulok, és ha módom van rá, keresek egy fekvőhelyet...
2015. jan. 12. 15:25
 4/12 anonim válasza:
Én ha mág iszom is 2-3 óra alvást követő nap, akkor sokkal jobban beszólogatok embereknek. :D Nem komolyokat persze. De amúgy nincs sok bajom a kevés alvással.
2015. jan. 12. 15:29
 5/12 anonim ***** válasza:
zombi
2015. jan. 12. 15:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Kábé minden órán bealszom, nincs nagyon kedvem beszélgetni senkivel, inkább lehajtott fejjel zenét hallgatok, és azon gondolkozom, hogyha végre vége lesz ennek a szar mateknak, hazamegyek, és végigalszom a délutánt.
2015. jan. 12. 15:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Fitt vagyok és vidám, ha keveset alszom. Egészen másnap estig. Akkor viszont annyira fáradt leszek, hogy folyik a könnyem, és mindenen nevetek. Kissé sajátosan kezelem a helyzetet. :D
2015. jan. 12. 15:42
 8/12 anonim ***** válasza:
72%
általában ugyanúgy pörgök, max ha tudok pihenek...hazaúton vagy otthon...inkább 3 óra alvás mint 10...általában 2-4 órát alszok hétköznap...
2015. jan. 12. 15:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Max. 6 órát alszok minden nap, de sokszor van, hogy 4-et se (ma 5 és felet aludtam, szóval ma mázlim van)... Nem vagyok agresszív tőle, párszor van, hogy meglöknek és elordítom magam, de amúgy semmi. Egyszer mondjuk bealudtam irodalmon (az irodalomtanár a legrettegettebb személy a suliban), hát kaptam is a fejemre. Azóta csak föcin alszok néha :D

Egyik osztálytársam viszont ma 4 órát aludt és mindenkit direkt lökdösött, egyik barátomat úgy nekem lökte hogy elharaptam a nyelvemet is (hirtelen jött :D). Mindenkivel ordítozott stb.

Mindenki szervezete máshogy alkalmazkodik, ez van :)

2015. jan. 12. 16:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha átlendülök a holtponton, akkor nagyon laza leszek. De komolyan, volt, hogy olyan voltam, mint aki be van csípve.
2015. jan. 12. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!