Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális a bátyám barátnője?...

Normális a bátyám barátnője? Még ő van megsértődve?

Figyelt kérdés

Ma vásárolni voltam a bátyám barátnőjével,és amikor a próbafülkében voltam folyton húzgálta el a függönyt.Direkt. A bolt tele volt emberekkel,fiúkkal is én meg le voltam öltözve,mire felöltöztem elhúzta vagy 5-ször. Én meg jól szájon vágtam kint az utcán. Most meg megpróbál bemártani a bátyám meg a szüleim elött, hogy jaj megütöttem,minha ok nélkül lett volna.

19/L

2016. nov. 7. 14:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem jogosan ütötted meg, mondjuk én is még ott helyben cibáltam volna meg, nem csak miután kimentünk :D
2016. nov. 7. 16:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, akármilyen tapló volt a csaj (mert amúgy tényleg az volt), a pofozkodással kb. az ő szintjére és a cigánysori stílusra süllyedtél (leordítottad volna a fejét, sokkal megalázóbb lett volna neki, és nem is egy csapkodós kis proli csaj képét festenéd magadról). A szüleidnek elmagyarázod, hogy bánod, hogy megütötted, de nagyon megalázó módon viselkedett a leányzó.
2016. nov. 7. 16:30
 13/18 anonim ***** válasza:
62%

Ez most valami újfajta divat lett, hogy aki meg mer ütni valakit, azt le kell cigányozni?

Azt hiszitek, hogy csak a cigányok verekszenek, vagy mi? :D

Mert ez egy hatalmas nagy baromság. :)

2016. nov. 7. 16:39
 14/18 anonim ***** válasza:
72%
Jó, akkor mondhatjuk azt is, hogy a neveletlen tapló proli csürhe. Értelmes, igényes, okos ember, főleg nő (tudom, lehet fikázni, hogy szexista vagyok, de nőként nekem ez a véleményem) nem pofozkodik nyilvánosan, ha nem őt ütik.
2016. nov. 7. 16:46
 15/18 anonim ***** válasza:
95%
Nos,én személy szerint nem vagyok vagdalózós... De egy ilyen szituban tényleg azonnal adtam volna bárkinek egy fülest. Mégiscsak idegenek láthatták azt amit sosem mutattam volna meg! Nagyon megalázó. Pontozzon le aki akar,de az ember teste a magánügye. Aki ezt nem tartja tiszteletben tizedik alkalomra sem,az érrezze a következményeket.
2016. nov. 7. 17:36
 16/18 anonim ***** válasza:
77%

Hogyan kell elképzelni a jelenetet?

(Elrántja a függönyt)

- Y, ne húzd el a függönyt.

(megint elrántja a függönyt)

- XY, kértelek hogy ne húzd el a függönyt!

elrántja harmadszor is, majd negyedszer, majd ötödször... te meg csak csendben pironkodsz, majd felöltözöl, visszaviszed a próbált ruhákat, vagy kifizeted a kasszánál, kilépsz a boltból és az utcán DURR egy pofon... mert erre nem mondhatod, hogy hirtelen dühből ütöttél. Ez tényleg elég romás.

2016. nov. 7. 18:53
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Engem soha nem szokott zavarni ha látnak közben melltartóban is ki megyek meg nézni,hogy hogyan áll rajtam.Nincs ebben semmi szégyelni való.36N
2017. jún. 12. 06:12
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem az utcán kellett volna, hanem ott, mindenki előtt, hogy égjen a pofája, és még 20 év múlva is emlékezzen rá.
2017. júl. 14. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!