Mit gondolsz az olyan emberekről akik nem ismerik az illemet? Pl, hogy szemetelés, nem tolják maguk után széket, közlekedés szabályai stb?
Én mindig előre engedem, főleg ha kevés cucca van és azt veszem észre, mosolyogva megköszöni:)
Nekem is jól esett, amikor csak egy dolgot vettem a interspárban és a srác mosolyogva előre engedett.
Lehet apróságok, de illedelmes emberre utaló viselkedés:).
#11 - látom bunkóságból ki vagy képezve :)
Nem vagyok különb az állatoktól? Hmm... Bántani akarsz, és megdícsérsz? Szép tőled :)
De igazad van. Legfeljebb több vagyok. Nem különb. Te meg pont fordítva? :)
Egyébként láttál már majmot azon szomorkodni, hogy a másik majom köszön-e neki?
Nem gondoltam volna ilyen vitát szít a kérdésem....
Sajnálom:(
A legnagyobb baj ezzel az, hogy nem feltétlenül lehet őt magát az embert elítélni ezért, mert ha a szülei így nevelték fel, ezt látta otthon, ezt látta normálisnak. Persze, körülnézhetne a világban, ezért elítélendő, de sajnos ezek a dolgok nem mindenkinek egyértelműek :(. Van olyan ismerősöm, akit sokan lefikáztak, hogy miért nem köszön meg semmit, ha kap... miután ezt elmondtuk neki, le volt döbbenve, mert ez otthon sem szokás :(. Ez a szomorú, hogy otthon nem nevelik meg a gyereket, vagy csak olyan piti dolgokra, amik a szülő kényelmét segítik (amíg apu gépezik, nem piszkáljuk... meg ilyenek).
Na de az a legfelháborítóbb, amikor vmi taplóra rászólnak, és a válasz nem a bocsánatkérés, hanem "beszóttá, köcsög?"... "én EGYÉNISÉG vagyok, engem nem lehet bezárni egy ketrecbe, azt csinálok, amit akarok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!