Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar pl. a...

Titeket nem zavar pl. a reggeli csúcsban a rengeteg nyugdíjas?

Figyelt kérdés

Ha reggel megyek dolgozni, minden tele van nyugdíjassal, a postán is csúcsidőben rengetegen vannak.Már sokaktól hallottam, hogy ugyan ezt tapasztalták.

Az benne a bosszantó, hogy sokuk látványosan fel van háborodva a tömegen, és hogy az emberek nem adják át a helyüket.

Én őszinte leszek, munkába menet és jövet a csúcsba én már én sem adom át a helyemet, csak ha valaki nagyon elesett, vagy kismama. Menjen fél órával korábban, vagy később, ne akkor amikor mindenki más időre megy a munkába/iskolába, ha kényelmesen akar utazni.

2016. aug. 24. 10:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

1. vagyok, véletlen elküldtem :D

De, nagyon idegesít, főleg amikor a tömött buszra akar felszállni a banyatankjával. Komolyan, nem ér rá egész nap??? Szerintem 6-10 és 16-18h között nekik is kéne jegyet venni. A vicc az egészben, hogy ugyanezt elmondtam minkét nagyszülőmnek és egyetértettek velem :D

2016. aug. 24. 10:19
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

szerintem végtelenül zavaró! elhiszem, hogy nehezebben bírnak már sétálni, de nem fogom átadni a helyem mindenkinek, mert biztos vagyok benne, hogy sok öreg csak azért megy ilyenkor, hogy másokat is zavarjon. sokan 6-7-kor már másodszorra járták meg a piacot.. bocsánat, hogy 11 óra tanulás, vagy meló után nem adom át a helyem olyannak, aki egyébként egész nap csak beszélgetett a piacon..

18/F

2016. aug. 24. 10:22
 3/13 anonim ***** válasza:
43%

Na most akkor elmondom a véleményem:

Teljesen igazad van! Már teljesen mértékben elegem van abból,hogy már már szándékosan csúcsforgalomban mennek buszozni az idősek. Megkérdeznéd mi az uticélja nem tudna rá értelmes választ adni. Naponta 2-3 edzésem van + suli,de azért adjam át a helyet annak aki egész nap fekszik vagy ül. Meg látja hogy ott van mellettem a nagy sport táska,de azért bele akarná rakatni az ölembe hogy ő aki egész nap gyakorlatilag semmit sem csinál le tudjon ülni. Én megyek a végállomásig ő meg két megállót,tehát nem értem az egészet,hogy 2 percig minek állít fel ha én kb 20 percet utazok. Szerintem inkább ez a felháborító,nem az hogy csúcsforgalomban nem adom át a helyet. Nekem célom van a buszozással,ő pedig csak ismerkedni jár oda. Persze akinek nem inge az nem veszi magára!

2016. aug. 24. 10:28
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Én nem szoktam ilyet tapasztalni. Ami inkább zavar, azok a kisiskolások, akik táskával a hátukon szállnak el a buszra és leszrják hogy nem lehet tőle elférni és rendszeresen meg is ütnek vele.
2016. aug. 24. 10:29
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Engem jobban idegesitenek az autoval ossze vissza elozgeto idiotak akiknek nem tudnak felkelni idoben ezert feltartjak es veszelyeztetik a forgalmat.
2016. aug. 24. 10:30
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

De, rohadtul. 7, 7:15, 7:25, 7:35-ös busz minimum fele tele van nyugdíjassal hétköznaponként. Szerinted mi van a 8:30, 9 órás buszon? Semmi, üres az egész, nagy busz és van rajta 4 kicseszett ember. És akkor még ott szidják hangosan a diákokat, hogy a "mai fiatalok már tiszteletlenek, nem adják át a helyet, nem segítenek vinni a csomagot mint 30 éve". Cseszd meg, akkor VÁRJ 45 PERCET, és menj a későbbi busszal, rohadtul nincs semmi dolgod egész nap, a piacról nem késel el azért mert nem vagy ott már fél 8-kor, hanem 40 perccel később mész. Viszont én nem mehetek később, diák vagyok, 7:50-re bent kell lennem, mert a köcsög osztályfőnököm 18 éves létemre hívja az anyumat telefonon ha akár 5 percet is kések, mert ez az egyetlen öröme az életben.

A csúcs az volt mikor télen tömött buszon az ajtóhoz szorultam, kinyílt az ajtó egy megállónál, ott állt egy kis néni a mama tankkal, leszálltam hogy hátha be tud még valahogy szuszakolódni mögém, erre szimplán felszállt, és nem is ment beljebb semmit, elfoglalta az állóhelyemet úgy, hogy én már nem tudtam visszaszállni. Fél órát gyalogoltam mire beértem az iskolába, nem hitte el a tanár a sztorit természetesen. Meg egyszer a lábam meghúzódott (hátamon a 15 kilós táska, tornacuccal és minden létező könyvvel, mert a drága iskola csak a lányoknak biztosít szekrényt, a fiúknak nem kell mert "ők erősek, és be tudják cipelni"). Anyum is ott volt a buszon, ő ült, mondta hogy üljek be a helyére. Rá kb. 2 perccel egy öreg néni el kezdett ócsárolni hangosan, hogy "a nagy ló gyerek itt ül (190 centi vagyok, így nekem nincs jogom ülni), míg más meg áll". Csak ugye a nyanya nem tudta hogy ott áll mellettem anyum is, ő meg olyan mérges lett hogy azt hittem szájon fogja vágni. Utána már hirtelen nem volt gondja az állással, pedig fel is álltam a helyről, de nem mert odaülni :DD

2016. aug. 24. 10:36
 7/13 anonim ***** válasza:
66%

Én 5-kor kelek 7-re járok melóba...

nem sok nyugidíjassal találkozok, de van egy pár...

de a legrosszabb, hogy ebédidőben amikor mindenki megy vásárolni gyorsan kaját, na akkor is tolonganak a boltban...mintha nekik nem lenne mind1 mikor mennek vásárolni...

23F

2016. aug. 24. 10:41
 8/13 A kérdező kommentje:

Mellékesen hozzáteszem, hogy súlyos gerincferdülésem van, ami nyilván kívülről nem látszik, de hosszabban állni nem nagyon bírok hegyhelyben.

Az is idegesít, hogy nem egy közülük tolakodik, meg megáll az ajtóban, mikor fel akar szállni, te meg leszállóként tanulj meg teleportálni. Ezt mondjuk nem csak idősek csinálják, aki nem idős, azt én ma már simán határozottan félrelököm, vagy nekimegyek ha nem takarodik arrébb. Nem is értem mire jó, ha én nem tudok leszálni, neki is kevesebb lesz a helye.

2016. aug. 24. 11:08
 9/13 anonim ***** válasza:
66%

"kedvencem"

Mindig CSAK szombaton mennek piacra, amikor dolgozó ember akkor ér rá.Úgy sietnek vásárlással, mintha mindjár elkésik munkából.Ott is látványosan felháborodik mi az hogy ilyen sokáig kell várni sorban. Ledobja zöldséget/gyümölcsöt(amit megakart venni) elmegy másik boltban vásárolni .Hentesnél ez van hiszti rohamot kap nyugdíjas hogy mi az hogy sokáig kell várni elmegy másik henteshez vásárolni.Bunkó, pofátlan hentes/zöldséges eladóval...stb

2016. aug. 24. 11:42
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

"De, nagyon idegesít, főleg amikor a tömött buszra akar felszállni a banyatankjával. Komolyan, nem ér rá egész nap???"

Nem érnek rá, mert délután mennek a kedvenc sorozatuk pl:Titkok és szerelmek,A bosszú angyala,Rosalinda ..stb

2016. aug. 24. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!