Titeket nem zavar pl. a reggeli csúcsban a rengeteg nyugdíjas?
Figyelt kérdés
Ha reggel megyek dolgozni, minden tele van nyugdíjassal, a postán is csúcsidőben rengetegen vannak.Már sokaktól hallottam, hogy ugyan ezt tapasztalták.
Az benne a bosszantó, hogy sokuk látványosan fel van háborodva a tömegen, és hogy az emberek nem adják át a helyüket.
Én őszinte leszek, munkába menet és jövet a csúcsba én már én sem adom át a helyemet, csak ha valaki nagyon elesett, vagy kismama. Menjen fél órával korábban, vagy később, ne akkor amikor mindenki más időre megy a munkába/iskolába, ha kényelmesen akar utazni.
2016. aug. 24. 10:10
11/13 anonim válasza:
Sajnos ez így van és nagyon rossz, hogy botladozni lehet a csomagjaikban főleg, ha piac közelében szállnak fel a tömegközlekedésre.
12/13 anonim válasza:
nekem még a kedvencem amikor kutyámat/6kg csivi/ viszem buszon és mindenki : "ott egy kutyaa :D jó ez vidék, de könyörgöm. nagyon gáz, mintha még a múlt században élnének. sajnos elég sokan közülük már teljesen be vannak savanyodva, szinte már gonosznak is mondanám, már rájöttek, hogy szarul élték le az életüket és akkor már mindegy alapon másba is belerúgnak ami k-va gáz sztem. sajnos nem látom az értelmét, hogy miért csúcsforgalomban járnak bevásárolni, talán akkor tudnak emberek közt lenni, különben senki nem nyitja rájuk az ajtót... passz. amúgy most örülök, hogy elsején nem kell tömegközlekednem, mert őrültek háza lesz tuti :D
13/13 anonim válasza:
Engem nem igazán, egyrészt elég magasan van az ingerküszöböm, másrészt átszállással utazom kb 2x 15-20 percet, annyit meg kibírok bármilyen húzós nap után is, van, hogy akkor se ülök le ha van szabad hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!