Mi az, ami titeket egy átlagos napba idegesít? Pl. Iskolában, munkahelyen, közlekedés közben, otthon, stb. Kérlek sokat írjatok :3.
iskola: semmi, szeretem, legfeljebb hogy semmit nem lehet normálisan elintézni
közlekedés: a sok öreg, akik azt hiszik övék a világ. ezen a héten már löktek le a busz lépcsőjéről, rám feküdtek, és beszóltak.
egyéb: gyakorin a sok felelőtlen kamasz, akik azt se tudják hogy készül a gyerek, de szexelnek, és miattuk az összes tinit is felelőtlennek ítélik meg.
Okoskodás, ezt nem tudom elviselni.
Amikor valaki betolakodik elém a boltban a sorba teli kosárral, amikor én csak két kiflit veszek reggelihez.
Amikor valaki az 50-es, 60-as táblánál is 40-nel cammog. Amikor kikanyarodik elém és utána nem megy.
Szóval leginkább közlekedés.
Melóhelyen, ha valaki megígér, hogy megcsinál valamit és nem teszi meg, én meg nem tudok miatta dolgozni, mert nekem az az anyag kéne a munkámhoz.
suliban: a szar zenék a sulirádióban, az amikor az osztálytársaim szar zenékről beszélgetnek, egyik osztálytársam idegesítő röhögése, a fizikatanárom, a matektanárom, ha nagyon lassan telik az idő, ha a padtársam nem segít dolgozatnál, ha a puska nem ér el hozzám, ha szétültetnek dolgozatnál
közlekedés: ha nincs ülőhely a buszon, ha nekem pont jut ülőhely, de már állókkal is tele van a busz, és az előttem álló segge konkrétan a számban van, ha a mellettem ülő idős néni beszélgetni akar
Azt hiszem ennyi. :)
Iskolában: Amikor az embereknek nem terjed tovább a tudásuk a "tudjuk,minél" ,és már szinte mindenben azt látják ,és zaklatnak,mert én valahogy nem találom humorosnak a dolgot,és nem nevetek. A lányok kikészítő ,erőltetett röhögése,amit leművelnek,ha egy helyesebb gyerek elmegy előttük. Ha a (ismételten lányokról van szó) már szinte szántszándékkal felgyűrik pólójukat/pulóverüket,hogy a derekuk kilátszódjon. Ezt valahogy közönségesnek tartom. És szemtanúja is voltam egy ilyen esetnek. A pólója lejjebb csúszott az illetőnek,ő pedig direkt feljebb egyengette a kezével.
Munkahelyen -
Közlekedés közben: Amikor egy buszon,ami tele van emberrel ,és alig-alig akad ülőhely , a puccos lányok a táskájukat maguk mellé igazítják az ülésre,majd ha valaki megkérdezi,hogy nem e szabad az a hely,nemmel válaszolnak,de a továbbiakban se engednek senkit leülni. True story.
Vagy amikor anyukám tolakodik, és én is kénytelen vagyok,mert ő veszi nekem a jegyet. Olyankor sül a pofám rendesen.
Otthon: Ha nem az van,amit én akarok. :P
Munkahelyen: a mostani melóhelyen szeretek lenni, de sajnos vannak ott is olyan idióta emberek, hogy estére teljesen le vagyok fáradva. Nem is fizikailag, holott fizikai melót végzek többségében, hanem agyilag :)
Közlekedésben: én vagyok az a mazsola aki cammog (bocsi előzők :DD) szar a kocsim, régi a kocsim, sajnálom, ha gyorsan akarok menni (még ha akarok is mert késésesben vagyok), nem tudok, mert majd szétszakad a kocsim xDD
Írták a tömegközlekedést is; nos abban is van egy olyan nagyon bosszantó dolog, amit inkább csak szimpla udvariatlanságnak tartok: ha én később érek oda a buszhoz, nekem alap dolog, hogy akit láttam hogy már előttem ott állt, őt előre engedem. Aki utána ért be a megállóba, ő szépen jöjjön csak én utánam. Ez így korrekt.
Na de ha én már 30 perce ott állok esőben-fagyban, és jön valaki aki mondjuk 2 házzal arrébb lakik, és bepofátlankodik elém. Vagy esetleg úgy felugrik a buszra, hogy majd' fellök egy idősebb nénit-bácsit, na arra harapok.
Otthon:egyéb okok miatt szüleimmel élek és gyakori az eset, hogy pl. egész héten annyit melózok, hogy csak aludni járok haza (vagy néha még annyira se megyek haza, hanem ott maradok bent a városban és ott alszom), de mikor hazaérek, ki vannak borulva kis apróságokon, hogy "nézzem hogy néz ki a ház, tiszta dzsuva minden, mintha bomba robbant volna, a gáz is tiszta mocsok a konyhában.. stb", holott én mondom, otthon sem voltam, de miattam van :)
Most perpill ennyi ugrott be.
Az emberek idegesítenek. Dióhéjban. A párommal is összekaptam. Most nem vagyok tuti passzban.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!